Ajándék vőlegénytől menyasszonynak és fordítva

Sok pár előre megbeszéli az esküvő előtt, hogy nem fognak egymásnak ajándékot adni, meglepetéssel készülni a nagy nap alkalmából.

Tekintettel arra, hogy elég nagy kiadás így is a menyegző, ráadásul az előkészületekbe általában senkinek nincs ideje már ajándék ötlet kitalálására, megvalósítására. Bármennyire is szeretnénk lenyűgözni a másikat, rajtunk kívül álló okokból nem mindig tudunk frappáns ajándék ötlettel előrukkolni, különösen az esküvőszervezés kellős közepén.

Holott mindnyájan szeretnénk kedvesünket lenyűgözni még az esküvő napján is. Jó lenne egy igazi meglepetéssel még csodálatosabbá tenni a nagy napot amelyről kislány kora óta álmodott. Sőt, ugyanez igaz akkor is ha menyasszonyként szeretnénk ajándékot adni párunknak. Már csak egy kérdés marad, hogy milyen meglepetés lenne a legideálisabb?

Ehhez szeretnénk most segítséget adni számotokra. Lássunk néhány ötletet amely igazi kis apróság, de felirattal vagy kis üzenettel különlegessé téve egészen egyedi ajándékot adhattok szívetek választottjának.

Menyasszonyoknak például igazán nőies ajándék, és egyben örök emlék, mégis hasznos holmi egy smink tükör. Akár egy menyasszony felirattal, akár egy kezdőbetűvel vagy monogrammal, keresztnévvel díszítve nagy sikert arathatsz vele.

Menyasszonyként pedig mandzsetta gombokkal, vagy karórával is kedveskedhetünk.

    

Egy barátot, vagy rokont kérj meg, hogy helyezze el korán reggel oda, ahol készülődni fog a jövendőbelid, és kész is vagy a meglepetés szervezésével.

Képek forrása: https://hu.pinterest.com/