Bejegyzés

Menyasszonytánc vagy menyecske tánc?

Amikor elkezditek szervezni az esküvőt, és már kitűztétek az időpontot, helyszínt a főbb szolgáltatókat lefoglaltátok a következő lépés, hogy ki kell találnotok a forgatókönyvet.

Mi után mi fog következni, mit hány órára kellene időzítsetek. Ekkor szokott felmerülni a menyasszony tánc vagy menyecske tánc kérdése is.

Tovább olvasom

Modern Modell

Összességében, ma már a párok többsége inkább lazaságot, a vintage, modern stílust részesíti előnyben.

Kevésbé keresik a fiatalok a tradicionális motívumokat, egyre több újdonság kerül az esküvők trendek közé. A hagyományok egy része lecserélődik, van ami átalakul, és van ami megőrzi formáját. Ha Ti is az előbbi csoportba tartoztok, most mutatunk néhány modern esküvői tippet.

Tovább olvasom

Ajándék vőlegénytől menyasszonynak és fordítva

Sok pár előre megbeszéli az esküvő előtt, hogy nem fognak egymásnak ajándékot adni, meglepetéssel készülni a nagy nap alkalmából.

Tekintettel arra, hogy elég nagy kiadás így is a menyegző, ráadásul az előkészületekbe általában senkinek nincs ideje már ajándék ötlet kitalálására, megvalósítására. Bármennyire is szeretnénk lenyűgözni a másikat, rajtunk kívül álló okokból nem mindig tudunk frappáns ajándék ötlettel előrukkolni, különösen az esküvőszervezés kellős közepén.

Tovább olvasom

Esküvői gratulációk, idézetek

A párok többsége nászajándékként anyagi támogatásnak örül a legjobban. Ez olyan “ajándék” amellyel nem lehet mellélőni.

Viszont ehhez minden esetben egy esküvői lap is dukál, melynek zsebébe elrejthetjük a bankjegyeket. Mellé pedig illendő néhány kedves sort is írni. Megköszönni, hogy Velük ünnepelhettünk és minden jót kívánni az elkövetkezendő közös életükhöz.

Tovább olvasom

Tanú felkérés kreatívan

Amikor a nagy napon ígéretet tesztek egymásnak arra, hogy egy életen át szeretni, támogatni fogjátok egymást jóban rosszban, nem tehetitek meg anélkül, hogy valaki ne tanúsítaná az aláírásával. Ezzel biztosítva, hogy semmilyen törvényes akadálya nincs a násznak.

Bár valószínűleg rengeteg fültanúja lesz, annak ahogy a bizonyos igeneket kimondjátok. Mégis, mindkettőtöknek fel kell kérni egy-egy embert, aki fontos szerepet játszik az életetekben, olyannyira, hogy tanúként is számítsatok rá.

Tovább olvasom

ajandek

Nászajándék ötletek a násznépnek

Igazán közeli ismerős esküvőjére nem biztos, hogy mindig fehér borítékban szeretnénk pénzt adni. Ha szoros kapcsolatunk van az ifjú párral, régóta jó barátaink vagy családtagunk házasodik jogosan merül fel a kérdés, hogy lehetne valami személyre szabott nászajándékkal meglepni őket?

Ha régi, erős kötelék fűz hozzájuk, és sok jó minőségű fotód is van róluk könnyű dolgod lesz ha egyedi, kézzel készített ajándékkal szeretnéd Őket meglepni.

Tovább olvasom

Örök emlékek készítése a lagziról

Ha még nem döntöttétek el, pontosan milyen köszönő ajándékkal szeretnétek meghálálni vendégeiteknek, hogy eljöttek és veletek együtt ünnepeltek életetek egyik legszebb napján akkor a következő tipp Nektek szól!

Tovább olvasom