Bejegyzés

eteleskuvo

Étel ital választás esküvőre

Ha az esküvőnkről van szó, különös figyelmet fordítunk a szervezésre, általában egy egész éven át készülünk rá. A lánykérés után hirtelen rengeteg elintézni valónk akad a menyegző miatt, ezért rögtön priorizálni kezdjük a teendőket.

Tovább olvasom

Borválasztás esküvőre okosan

Ha már kiválasztottátok a lakodalmas helyszínt, akár Ti szerzitek be az italokat, akár az étterem, el kell döntenetek pontosan milyennel szeretnétek koccintani az esküvőtök napján. A kiválasztásnál viszont ne feledjétek, hogy nem csak kettőtökhöz kell igazítani a kínálatot, hiszen a násznép is ezt fogja inni az ünneplés közben.

Tovább olvasom

Tanú felkérés kreatívan

Amikor a nagy napon ígéretet tesztek egymásnak arra, hogy egy életen át szeretni, támogatni fogjátok egymást jóban rosszban, nem tehetitek meg anélkül, hogy valaki ne tanúsítaná az aláírásával. Ezzel biztosítva, hogy semmilyen törvényes akadálya nincs a násznak.

Bár valószínűleg rengeteg fültanúja lesz, annak ahogy a bizonyos igeneket kimondjátok. Mégis, mindkettőtöknek fel kell kérni egy-egy embert, aki fontos szerepet játszik az életetekben, olyannyira, hogy tanúként is számítsatok rá.

Tovább olvasom

Napbarnított bőr titkai

Mi nők, a hétköznapokban is szeretünk bőrápolással foglalkozni, de különös gondossággal kell ezt folytatnunk a nagy nap előtti hónapokban a hibák elkerülése végett. Mind a krémeket, mind kezeléseket illetőleg.

Amennyiben Te is szeretnél megszabadulni a hófehér bőrödtől, hogy az esküvői fotókon szép, nap barnított bőröd legyen akkor érdemes lehet elolvasnod a következő cikket.

Tovább olvasom

sutik

Étel és ital mennyiség kiszámítása

A szervezés során az egyik kardinális kérdés, hogy hány főnél mekkora mennyiségű üdítővel, szeszes itallal készüljön az ifjú pár? Ételeknél hány szeletes tortát rendeljünk, hány dkg aprósütemény elég egy főre?

Mind fontos kérdés, hiszen meglehetősen kínos lenne, ha bármelyik hamarabb elfogyna a kelleténél. Illetve az sem szerencsés ha nagy mennyiség marad ki.

Tovább olvasom

A vendégek kedvence egy nyári esküvőn

Akár esküvőre akár más nyári rendezvényre készülünk, a meleg időjárás miatt fel kell készülnünk a vendégeink megfelelő hidratálására. Alapvetően is ajánlott sok folyadékot fogyasztani, de nyári forróságban különös figyelmet kell fordítsunk a hűsítő italok biztosítására.

Tovább olvasom

Egy a kettőből, kettőből egy

Az esküvői ceremónia egyik fontos momentuma az eggyé válás jelképének megjelenítése valamilyen formában. Akár két gyertya lángja hoz létre egy újat, akár két színű homokból lesz egy harmadik, minden esetben a kettőből valami új jön létre.

Ezzel jelképezve az eljövendő közös életeteket. Ebben az esetben is ragaszkodhatunk hagyományokhoz, de ma már sok egyéb szimbólum közül is választhatunk.

Tovább olvasom