Bejegyzés

Esküvői kistáska, szütyő előnyei

A menyasszonynak a tökéletes ruha mellett még számos kiegészítőre szüksége van a nagy napon.

A fátyol, cipő, ékszerek, hajdísz, harisnyakötő, kényelmes fehérnemű, esetleg kesztyű kiválasztása sok időt, és pénzt igényel. Emellett pedig még egy trendi menyasszonyi kis táskát is beszerezhetsz.

Tovább olvasom

Rövid menyasszonyi ruha, miért ne?

A menyasszonyok többsége ruha választásnál rögtön hosszú, talpig érő hófehér ruhát képzel el magán. A szalonok is ebből a típusból rendelkeznek a legszélesebb választékkal.

Valóban lélegzetelállítóan áll egy ilyen ruhaköltemény szinte minden arán. A teltebb, vastagabb lábakkal rendelkező hölgyek pedig kifejezetten preferálják a hosszúságot, hiszen ápol és eltakar mégis igazi hercegnőként csilloghatunk benne.

Tovább olvasom

Milyen legyen a menyecske ruhám?

Hangzik el a kérdés majdnem minden menyasszony fejében a hónapokkal a nagy nap előtt. Milyet illik felvenni? Csak piros jöhet szóba?

Azt hiszem mindnyájan egyetérthetünk abban, hogy nincs etikett arra, hogy az életünk legszebb, legfontosabb napján milyen ruhában lejtsünk a táncparketten. Főleg nem a piros kötelező.

Tovább olvasom

Kismama ruhában az oltár előtt

Ma már egyre elterjedtebb, elfogadottabb várandósan egybekelni szívünk választottjával. A szervezés során a szolgáltatók kiválasztását ugyan nem befolyásolja, a menyasszonyi ruha választást annál inkább. Így a legtöbb menyasszony gondolkodóba esik, milyen ruhát válasszon a pocaklakóval.

Kedves kismamák Nektek kedveskedünk most azzal, hogy végig nézzük milyen fazonokban érezhetitek magatokat komfortosan igazi hercegnőnek.

Tovább olvasom

Régiből új, avagy menyasszonyi ruha felújítás

Valljuk be, amint a kezünkre kerül a gyűrű, majdnem mindenki rögtön elképzeli saját magát a tökéletes esküvői ruhában, ahogy az oltár előtt áll élete szerelmével. Valóban időt, pénzt és energiát nem sajnálva vágunk bele a keresésbe.

Viszont mi van akkor, ha már kész elképzelésünk van, esetleg kész szülőtől, nagyszülőtől örökölt ruha? Ha már meglévő darabnál maradnánk, de még ott motoszkál a “csak nem így az igazi” érzés.

Tovább olvasom