Bejegyzés

Esküvői holmik sorsa nagy nap után

Esküvőről megmaradt tárgyak amelyeket tulajdonképpen csak a nagy napon tudsz használni.

Épp ezért vásároltad meg őket, egyszer van ilyen az életben, most az egyszer kell ezekre beruházni. Nagy izgalommal gyűjtögetjük az ereklyéket amelyek majd az esküvőn lesznek felhasználva.

Tovább olvasom

Az esküvői dekorációs elemek ll.

Az esküvői dekorációs elemek l. részben már mutattunk egy frappáns, gyorsan és könnyen megvalósítható esküvői dekoráció elemet.

Ebben a második részben egy újabb ötlettel rukkolunk elő! Reméljük ezt is hasznosnak találjátok majd, és minél többen elkészítitek. Most a romantikus asztal jegyében a gyertyák lesznek a terítéken. Azok pedig a lehető legstílusosabban felhasználva az dekoráció részeként

Tovább olvasom

Az esküvői dekorációs elemek l.

A saját kézzel készült, önállóan tervezett dekorációhoz, terítéshez már írtunk néhány tippet az előző cikkünkben. Azonban mindezen túl még nagyon sok látványos dekor elem van amit Te magad is egyszerűen megvalósíthatsz.

Lássuk be, a költséghatékony és ünnepi dekoros tippekből sosem elég. Szeretnénk ha Nektek is álom esküvői dekorációtok lenne a nagy napon, ezért ma mutatunk egy további ötletet amelyeket megvalósíthattok!

Tovább olvasom

Régi, mégis új: sátras esküvő

A régi időkben nehéz volt elképzelni egy nem sátras esküvőt. Ma már nehéz elképzelnünk egy sátorban megrendezett lakodalmat, hiszen mindenki csodaszép kastélyokban, hotelek rendezvényházak épületébe szervezi a nagy napját.

Mégis egyre inkább vonzza a fiatalokat a régi módi. A nagy méretű sátrak felállítása a pázsiton. Közel a természethez, mégis ünnepi hangulatban ünnepelni lágy fényekkel, mesebeli dekorációval fantasztikus látvány tud lenni.

Tovább olvasom

Téli esküvő számtalan előnye

Hazánkban igen ritka, hogy valaki nem nyári esetleg tavaszi esküvőt szervez. A téli esküvőt leginkább a filmek képkockáin látjuk viszont.

A legtöbb ara, ha a kezére kerül a gyűrű rögtön a nyári, szabadtéri esküvőjét tervezgeti. Bele sem gondolva, hogy más évszakban is legalább olyan hangulatos ugyanakkor rendkívüli menyegzőt tarthatunk.

Tovább olvasom

Esküvői autó saját kezűleg díszítve

Az elején amikor az esküvői költségeit kalkuláljuk, általában nem számolunk a menyasszonyos autó díszítésével. Valahogy nem jut eszünkbe első körben mint a torta vagy a meghívók.

Mégis, ha néhány héttel a nagy nap előtt ráeszmélünk, hogy még mindig nincs elintézve kisebb pánik törhet ránk, ki fogja feldíszíteni? Mikor? Milyen legyen, és mennyibe fog ez kerülni?

Tovább olvasom

Pénztárcakímélő esküvői dekoráció

A templom vagy a lakodalmas étterem díszítését általában dekoratőr végzi. Sok esetben nagyobb termek feldíszítése sok munkával jár, létrára fel és le, nagy mennyiségű dekor és kötöző anyag, gyöngy esetleg izzósor rögzítése nem kis munka, de a végeredmény mindenkit kárpótol.

Viszont a szakemberek áldozatos munkáját szép összeggel kell megfizessük az esküvőnk előtt.

Tovább olvasom