Bejegyzés

Fagylalt

Fagyi az esküvőn? Így tálaljátok!

Az esküvői tortán kívül is szeretnétek még édességet az esküvőre? Rengeteg desszert közül válogathattok! Ott van a fánk, a macaron, milliónyi süti és pohárkrém, mi most mégis egy olyan finomságot ajánlunk, amit mindenki szeret, mégsem gyakori az ilyen eseményeken. A fagyitól azért tartanak sokan, mert hamar elolvad és nehéz tálalni. Viszont rengeteg előnye is van, hiszen számtalan ízben kapható, így biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót. Hadd mutassunk most nektek néhány alternatívát a fagylalt felszolgálására!

Fagyipult

Akárcsak a koktélok esetében a fagyinál is állíthatunk egy pultot, ahol mindenki olyat választhat magának, amilyet csak szeretne.

Fagyiskocsi esküvő

Torta fagylaltból

Ez egy tökéletes megoldás arra, ha kicsit különlegesebb esküvői tortát szeretnél. Ezerféle szín, íz és dísz teheti csodálatossá ezt a tortát.

Fagyitorta

Italok fagyasztva

Nyári esküvőkön kifejezetten jólesnek a vendégeknek a finom hűsítők. Fagyassz le gyümölcslevet, vagy üdítőket, adj hozzá néhány gyümölcsöt és már kész is!

Fagyasztott ital

Fagyiszendvics

Egy újabb különlegesség, amelyik nem fordul elő minden esküvőn. Puha piskóta vagy nápolyi közé töltött hideg fagyi. Tuti nyerő!

Fagyiszendvics

Fagyasztott málnás csoki csoda

Vendégeid biztosan mind a tíz ujjukat megnyalják, ha egy ilyen ínyencséget szolgálsz fel nekik. Kívül roppanós étcsoki, belül pedig hideg málna, kívánhatnának ennél jobbat?

Málnás csoki fagyi

A lehetőségek tárháza pedig hatalmas. Mindenképpen érdemes kipróbálni nyári esküvőkőn, hiszen ilyenkor mindenkinek jól esik egy kis lehűlés. 😉

 

Képek forrása: Pinterest

svedasztal

Éjszakai svédasztal

Még egy késő esti vacsorával ünneplő násznép is megéhezik a fergeteges táncolás, ünneplés közben. A vendéglátás pedig nem merül ki a 3 fogásos vacsora biztosításánál. Éjféli sültekről is gondoskodni kell.

Illetve kisebb svédasztalról amely egész éjszaka a násznép rendelkezésére áll ha bárki megéhezne. A hagyományokkal ellentétben pedig nem feltétlen kell az elcsépelt sült csirkéről és francia salátáról szólnia.

Tovább olvasom

Újdonságok között a candy bar

Ahogy az élet szinte minden területén, úgy az esküvőszervezésnél is a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, évről évre újabb trendek figyelhetőek meg. Például az üdítők repertoárját tekintve ma már teret hódított a limonádé bár. A 10 literes csatos üvegekben lévő limonádé, jeges tea citromfűvel, mentával és jégkockákkal díszítve mára már a násznép kedvencévé vált.

Tovább olvasom

Esküvői torta másképp

Gondoltál már arra, hogy a nagy torta amit fodros szoknyával borított 4 kerekű asztalon hoznak be a pincérek éjfélkor, valami más is lehet? Valami különlegesebb?

Fehér torta, tetején a két marcipán figurával már a múlté. Ahogyan az esküvő sok más részletében is, itt is dönthettek rendhagyó megoldások mellett.

Tovább olvasom

sutik

Étel és ital mennyiség kiszámítása

A szervezés során az egyik kardinális kérdés, hogy hány főnél mekkora mennyiségű üdítővel, szeszes itallal készüljön az ifjú pár? Ételeknél hány szeletes tortát rendeljünk, hány dkg aprósütemény elég egy főre?

Mind fontos kérdés, hiszen meglehetősen kínos lenne, ha bármelyik hamarabb elfogyna a kelleténél. Illetve az sem szerencsés ha nagy mennyiség marad ki.

Tovább olvasom