Bejegyzés

Fagylalt

Fagyi az esküvőn? Így tálaljátok!

Az esküvői tortán kívül is szeretnétek még édességet az esküvőre? Rengeteg desszert közül válogathattok! Ott van a fánk, a macaron, milliónyi süti és pohárkrém, mi most mégis egy olyan finomságot ajánlunk, amit mindenki szeret, mégsem gyakori az ilyen eseményeken. A fagyitól azért tartanak sokan, mert hamar elolvad és nehéz tálalni. Viszont rengeteg előnye is van, hiszen számtalan ízben kapható, így biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót. Hadd mutassunk most nektek néhány alternatívát a fagylalt felszolgálására!

Fagyipult

Akárcsak a koktélok esetében a fagyinál is állíthatunk egy pultot, ahol mindenki olyat választhat magának, amilyet csak szeretne.

Fagyiskocsi esküvő

Torta fagylaltból

Ez egy tökéletes megoldás arra, ha kicsit különlegesebb esküvői tortát szeretnél. Ezerféle szín, íz és dísz teheti csodálatossá ezt a tortát.

Fagyitorta

Italok fagyasztva

Nyári esküvőkön kifejezetten jólesnek a vendégeknek a finom hűsítők. Fagyassz le gyümölcslevet, vagy üdítőket, adj hozzá néhány gyümölcsöt és már kész is!

Fagyasztott ital

Fagyiszendvics

Egy újabb különlegesség, amelyik nem fordul elő minden esküvőn. Puha piskóta vagy nápolyi közé töltött hideg fagyi. Tuti nyerő!

Fagyiszendvics

Fagyasztott málnás csoki csoda

Vendégeid biztosan mind a tíz ujjukat megnyalják, ha egy ilyen ínyencséget szolgálsz fel nekik. Kívül roppanós étcsoki, belül pedig hideg málna, kívánhatnának ennél jobbat?

Málnás csoki fagyi

A lehetőségek tárháza pedig hatalmas. Mindenképpen érdemes kipróbálni nyári esküvőkőn, hiszen ilyenkor mindenkinek jól esik egy kis lehűlés. 😉

 

Képek forrása: Pinterest

Válassz esküvői tortát okosan!

A nagy nap sikerét részben az esküvői torta is befolyásolja. Hiába ínycsiklandóak az ételek, ha a tortáról rettenetes emlék marad Bennetek, sőt még a vendégeitekben is.

Utólag aggasztó lesz a tény, miért nem választottatok mást. Persze a fergeteges ünnepi hangulat feledtet minden esetleges kellemetlenséget a vacsora során. Viszont azért, hogy ez Veletek ne forduljon elő, most adunk néhány jó tanácsot, amelyek segítenek, hogy a legjobb döntést hozzátok meg.

Tovább olvasom

Esküvői torta másképp

Gondoltál már arra, hogy a nagy torta amit fodros szoknyával borított 4 kerekű asztalon hoznak be a pincérek éjfélkor, valami más is lehet? Valami különlegesebb?

Fehér torta, tetején a két marcipán figurával már a múlté. Ahogyan az esküvő sok más részletében is, itt is dönthettek rendhagyó megoldások mellett.

Tovább olvasom

Mit tegyünk, hogy a gyerekek is jól érezzék magukat?

Nagy létszámú esküvőnél szinte mindig vannak nagyobb létszámban is gyerekek. Elkerülve a kínos szituációkat, hogy nem érezzék magukat jól előre gondoskodnotok kell arról, hogy fontosnak érezzék magukat, ne unatkozzanak. Biztosítva legyen a szórakoztatásuk ceremónia és lakodalom ideje alatt is.

Tovább olvasom

sutik

Étel és ital mennyiség kiszámítása

A szervezés során az egyik kardinális kérdés, hogy hány főnél mekkora mennyiségű üdítővel, szeszes itallal készüljön az ifjú pár? Ételeknél hány szeletes tortát rendeljünk, hány dkg aprósütemény elég egy főre?

Mind fontos kérdés, hiszen meglehetősen kínos lenne, ha bármelyik hamarabb elfogyna a kelleténél. Illetve az sem szerencsés ha nagy mennyiség marad ki.

Tovább olvasom

Tortadíszek cukrászon innen, sziluetten túl

Az esküvőnek csak az egyik apró részlete, és mégis rengeteg szem szegeződik rá amikor az est fénypontjaként a vendégek szeme elé tárul a látványos, cukrász remekműve, a menyasszonyi torta. Tetején az ifjú pár modellező tortadísszel. Felmerülhet bennünk a kérdés, ennek törvényszerűen egy egymás mellett vigyorogva ácsorgó párt kell ábrázolnia?

Tovább olvasom