Bejegyzés

torta

Egészséges torta esküvőre

Napjainkban egyre több pár életében tölt be fontos szerepet az egészséges életmód. Valószínűleg ezért is bővült az esküvő ipar cukrászati kínálata újabb megoldásokkal. 

Például a hagyományos, fehér lisztes, habos cukor mámor torták és apró sütemények helyett nagy népszerűségnek örvendenek a cukormentes, esetleg paleo, de minden esetre a szénhidrát csökkentett édességek elég előkelő helyet foglalnak el a szervező arák körében.

Tovább olvasom

Futás az esküvő előtt? Mindenképp!

A futásnak köztudottan számos jótékony hatása van az emberi testre, nemtől és kortól függetlenül. Mindegy, hogy rendszeres futók vagyunk vagy csak hétvégente járunk le, akkor is csak egy laza kocogás erejéig. A lényeg, hogy felvesszük a cipőt és elindulunk, ez már elég ahhoz, hogy valamilyen reakciót kiváltsunk testünkből. 

Tovább olvasom

Menyasszonyi diéta betartása könnyedén

A nagy nap előtt minden teltebb ara fejében megfordul hogy, milyen jó lenne leadni a felesleges kilókból és a legcsinosabb menyasszonyi ruhában tündökölni.

Vannak akik szépen lassan, fokozatosan elhessegetik ezt a gondolatot és vannak akikben elég erős az elhatározás ahhoz, hogy változtassak életükön és el is érjék a céljukat.

Tovább olvasom

Vékony karok avagy menyasszonyi ruhában integetőháj nélkül

A mindennapokban ha el szeretnénk takarni vastagabb karunkat, számtalan lehetőség adódik, hosszú ujjú felsők, háromnegyedes ujjú blúzok, ingek mind nagyon jól jönnek. Viszont ha elérkezik a menyasszonyi ruha próbák ideje, és minden szalon szebbnél szebb, de ugyanakkor ujjatlan ruhákat tár elénk egyre aggasztóbb tud lenni a helyzet a próbák során.

Tovább olvasom

Lendülj formába a nagy napra!

Ha egy nő nincs megelégedve a testével általában az esküvőnk előtt szánja rá magát, és kezd el cselekedni azért, hogy megváltoztassa. Ez elég nagy motivációnak bizonyul a változáshoz. Azonban van néhány szempont amire figyelnünk kell a változtatás megkezdése előtt. Nézzünk néhány tippet a stresszmentes de sikeres menyasszonyi test formálásért!

Tovább olvasom