Bejegyzés

Lovas esküvő

Elsősorban a kreatív fotózáson szoktak helyet kapni, hiszen megjelenésükkel nagyon karakteressé teszik a képeket.

Igazi lovas menyasszonyok és vőlegények pedig teljesen természetesen tudnak velük pózolni. Így téve igazán hangulatossá a képet.

Tovább olvasom

Virágfal háttér esküvőre

Életünk legszebb napjáról fontos, hogy a lehető legjobb képek készüljenek. Hiszen még nagyon sokáig fogunk bennük gyönyörködni. Ehhez pedig elengedhetetlen egy kiváló fotós szakember, de a stílusos, elegáns háttér és a Ti fülig érő mosolyotok is fontos összetevője a nagyszerű fotóknak.

Tovább olvasom

Esküvői helyszín a természet lágy ölén

A nagy nap helyszínének kiválasztásakor a legtöbben arra törekszünk, hogy minél ünnepélyesebb, patinás, esküvői hangulatú termet találjunk a lakodalomhoz.

A hófehér szöveten színes organza anyagokkal díszített falak, székszoknyával és masnival átkötött székek, asztalszoknyák, virág csokrok az asztal közepén és kész is a menyegzőhöz illő party helyszín. Azonban ma már egyre inkább kezdenek ettől eltávolodni főleg a nyári esküvők. Az utóbbi időben teret hódított magának a szabadtéri, sátras, bohókás hangulatú laza lagzis helyszínek.

Tovább olvasom

Kreatív fotózás helyszínek Kelet-Magyarország, Debrecen

Ha megtaláltátok a számotokra tökéletes fotóst, és éppen ráér a Ti nagy napotokon, nagy szerencsétek van.

Megnyugodhattok, hisz életetek legominózusabb pillanatairól bizonyára szuper fotók fognak készülni. Rögtön ezután megkezdődik a fotózás szervezése is. Melyik nap, mettől meddig, hol készüljön például a kreatív fotózás?

Tovább olvasom

Kreativitás a kreatív fotózáson

Akár az esküvőtök napján, akár más napon van a kreatív fotózásotok, a cél a lélegzetelállító háttér, napsütés na meg elegendő idő amit rászántok.

Ha rászántok egy külön napot, amikor nem kell rohanni, mindenhol van időtök fotózni, kreatív pózokat kitalálni sokkal különlegesebb fotók születhetnek mintha délelőtt kellene sietni vele. Hiszen a délutáni ceremóniára vissza kell érjetek, és újra topon kell lenni.

Tovább olvasom

Mikor legyen az esküvőnk?

Megtörténik a lánykérés, óriási a boldogság, elújságoljátok az egész családi baráti körnek. Majd ha lenyugodtatok kezdődik a töprengés, mikor legyen? Van-e rá elég félretett pénz, és ha igen akkor mikorra tűzzük ki az időpontot? Hiszen a megfelelő szolgáltatók megtalálása, és mind egy időpontra lefoglalása időigényes folyamat.

Tovább olvasom

Hatékony koszorúslány ruha választás? Hogyan?

Az esküvői ceremóniáról készült fotókon, a kreatív fotózáson egyre gyakoribb elem az egyforma fazonú, hasonló színű koszorúslányruhákba bújt barátnők, lánytestvérek. Amikor laikusként ezeket a fotókat látjuk, mi is elhatározzuk, hogy a saját esküvőnkön is ilyet szeretnénk. Azonban csak a szervezés során jövünk rá, mennyi telefonálással, ruhapróbával és kompromisszummal jár egy ilyen közös ruha beszerzése.

Tovább olvasom