Bejegyzés

Eljegyzés

Sztár eljegyzések 2019-ben

Még csak az év fele telt el, de úgy tűnik 2019-ben zsong az eljegyzési láz, ugyanis jó sok sztár ujjára került gyűrű. Az esküvőszervezők tehát nem maradnak munka nélkül Heidi Klumék esküvője után sem. Nézzük, kik házasodnak össze a közeljövőben!

Hilary Duff and Matthew Koma

A Younger című sorozat sztárjának kezét májusban kérték meg. A hírt Instagramon osztották meg, Matthew pedig ezt írta a képhez: ” Megkértem a legjobb barátom kezét.” A pár első babája tavaly októberben született meg. 🙂

Sztár eljegyzés

Katy Perry and Orlando Bloom

Katy Perry és Orlando Bloom is célba érni látszik. Eljegyzésük történetét Katy osztotta meg a közönséggel. Azt mondta, hogy Valentin napon történt, épp vacsorázni  szerettek volna egy étteremben, de látta a párján, hogy nagyon izgul. A lánykérés végül egy helikopteren történt meg, azonban nem ment minden éppen terv szerint. Mikor Orlando megpróbálta előhúzni zsebéből a gyűrűt az beszorult, így ahogy kirántotta, leverte a pezsgőt, ami összetört. Szerencsére Katy mindezek ellenére is igent mondott és a végállomásukon a barátok és családtagok várták őket, valamint rengeteg gyönyörű virág.

Katy Perry Orlando Bloom

Jennifer Lawrence and Cooke Maroney

Az Oscar díjas színésznő 2017-ben találkozott először Cooke Maroney-val. Állítólag ez szerelem volt első látásra. Cooke Februárban kérte meg a gyönyörű színésznő kezét egy hatalmas gyémánt gyűrűvel.

Jennifer Lawrence Cooke Maroney

Sarah Hyland and Wells Adams

A Modern család színésznőjének júliusban húztak gyűrűt az ujjára. A lánykérés egy gyönyörű tengerparton történt. Sarah és Wells 2017 óta alkotnak egy párt.

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Az énekesnő és a Konyhafőnökből is ismert séf kapcsolata új szintre lépett, ugyanis áprilisban eljegyezték egymást. Azóta azonban újabb örömhírt is megosztottak, ugyanis a pár első közös gyermekét várja. 🙂

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A legbiztosabb IGEN amit valaha mondhattam! #mátkádlettemszerelmem ❤️😭🙌🙏🏻💍👨🏻‍🍳🧒🏼❤️ @gabor.krausz

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

 

A 2019-es évnek pedig még közel sincs vége, kíváncsian várjuk hány eljegyzésnek lehetünk még szemtanúi ezalatt a pár hónap alatt. 🙂

 

Képek forrása: Pinterest, Instagram

Tippek a könnyű esküvőszervezésért

Az esküvőszervezés nem kis munka. Főleg ha nagyobb ünnepségben gondolkodtok sok rokon és barát társaságában.

Ezért is szakosodik ma már egyre több rendezvényszervező az esküvők lebonyolítására. Bár vannak nagyon higgadt menyasszonyok, akik ősz hajszál nélkül megszervezik a nagy napot, de kétségtelenül próbára teszi türelmünket a szervezés.

Tovább olvasom

Spórolási tippek az olcsó, de színvonalas esküvőért (l. rész)

Ha gyűrű került a kezedre, jegyes párként rögtön elkezdtek gondolkodni mikor szeretnétek egybe kelni, és ehhez mekkora összeg áll rendelkezésre.

Ha gyors fejszámolás után ez nem bizonyul elegendőnek a megálmodott esküvőre a párok általában spórolásba kezdenek, és egy-két évvel el is halasztják a nagy napot.

Tovább olvasom

Karikagyűrű vásárlás a nagy napra

Az hagyományos karika jelkép, az örökkévalóságot, az el nem múlást jelképezi az ifjú pár bal kezének gyűrűs ujjain. Hiszen ebből a test részünkből vezet egy ér közvetlenül a szívünkhöz.

A ceremónia egyik legromantikusabb pillanata amikor egy fiú és egy lány felhúzzák egymás ujjaira a karikagyűrűket. Majd egy életen át fogják a kezükön viselni. Épp ezért erre a jeles alkalomra nem választhatunk akármilyen gyűrűket. Fontos, hogy az tartós legyen, őrizze meg szépségét ugyanakkor kényelmes legyen viselni.

Tovább olvasom

Gyűrűkkel bevonulás

Az, hogy Ti hogyan vonultok az oltár elé, tiszta sor. A menyasszonyokat általában a fess édesapa kíséri el, a vőlegényeket pedig a szépséges örömanya. Lágy zenére, lassú óvatos léptekkel, óriási mosollyal az arcotokon lépdeltek előre a vendégek szemeinek kereszttüzében. Igazán különleges pillanatok ezek, az ember minden porcikája beleremeg.

Tovább olvasom

Tippek a tökéletes eljegyzési gyűrű selfie-ért

Ha épp most jegyeztek el, vagy csak érzed, hogy közel a nagy kérdés érkezése a barátodtól akkor hasznos lehet számodra is néhány tipp, hogyan készítsd a legjobb fotót a gyűrűdről. Készüljünk fel együtt, ha eljön majd a nap, hogyan tedd közzé az internet népének, a nagy eseményt.

Tovább olvasom