Bejegyzés

Az esküvői dekorációs elemek ll.

Az esküvői dekorációs elemek l. részben már mutattunk egy frappáns, gyorsan és könnyen megvalósítható esküvői dekoráció elemet.

Ebben a második részben egy újabb ötlettel rukkolunk elő! Reméljük ezt is hasznosnak találjátok majd, és minél többen elkészítitek. Most a romantikus asztal jegyében a gyertyák lesznek a terítéken. Azok pedig a lehető legstílusosabban felhasználva az dekoráció részeként

Tovább olvasom

Az esküvői dekorációs elemek l.

A saját kézzel készült, önállóan tervezett dekorációhoz, terítéshez már írtunk néhány tippet az előző cikkünkben. Azonban mindezen túl még nagyon sok látványos dekor elem van amit Te magad is egyszerűen megvalósíthatsz.

Lássuk be, a költséghatékony és ünnepi dekoros tippekből sosem elég. Szeretnénk ha Nektek is álom esküvői dekorációtok lenne a nagy napon, ezért ma mutatunk egy további ötletet amelyeket megvalósíthattok!

Tovább olvasom

Spórolási tippek az olcsó, de színvonalas esküvőért (ll. rész)

Az előző cikkünkben már írtunk néhány szuper költségcsökkentő tippet az esküvő szervezéshez, ebben a bejegyzésben pedig további tippeket olvashattok. Reméljük hasznos lesz számotokra, és Ti is a lehető legjobb áron valósítjátok meg álmaitok esküvőjét!

Tovább olvasom

Becenév vagy keresztnév az ültetőkártyán?

Manapság már egy kisebb 60 fős lakodalomra is ültetési rendet készít az ifjú pár. Gondosan meg kell tervezzük előre, ki fog főasztalnál ülni és ki nem.

A barátok rokonokkal vagy külön üljenek-e. Emellett körasztal, E vagy U alakú asztal elrendezésnél is másképp nézhet ki az ülésrend.

Tovább olvasom

Esküvői csuklódísz nem csak koszorúslányoknak

Egyre divatosabb a nyakláncok, fülbevalók mellett a színes virágokkal díszített selyemszalag vagyis csuklódísz a fiatal lányok körében.

Elsősorban a szerencsés koszorúslányok kapnak ilyen díszt az egyen koszorúslány ruhát ezzel megkoronázva. Így még nagyobb egységben tündökölhetnek a hölgyek. Hiszen látványos, trendi és jóval barátibb ára van, mintha minden egyes koszorúslánynak virágcsokrot kellene köttetni.

Tovább olvasom

Esküvői pezsgőspohár nyomában

Életünk nagy eseményeinek ünneplésekor szinte minden esetben pezsgőt fogyasztunk. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, diplomaosztóról vagy éppen az esküvőnkről. A bizonyos igenek elhangzását követően az ifjú pár és a násznép üríti poharát az ünnepeltek egészségére.

Tovább olvasom

Csináld magad ültetőkártyák

A meghívók, save the date kártyák kiválasztásánál ne feledkezzünk meg az ültetőkártyákról sem. Érdemes az ilyen nyomtatási munkálatokat egyszerre megrendelni, a nagyobb mennyiségért járó kedvezmény reményében.

Ha pedig úgy határozunk, hogy egy kicsit megmozgatjuk fantáziánkat és ezeket mi magunk készítjük el, akkor most az ültetőkártya elkészítéséhez mutatunk néhány ötletet.

Tovább olvasom