Bejegyzés

Tökéletes menyasszonyi smink tippek

Nőként rajongunk a szép hajkoronáért, a lenyűgöző sminkekért, a cipőkért, és mindenért ami csajos.

Igazi endorfin forrás egy-egy csinos magassarkú, vagy cuki felső vásárlása. Hasonlóképpen vagyunk ezzel akkor is ha esküvőre készülünk. Sőt, ilyenkor tudunk leginkább bezsongani, hogy megtaláljuk a legszebbet, a legcsillogóbbat és abban tündökölhessünk az esküvőnkön amire már olyan rég vártunk.

Tovább olvasom

Készítsd fel arcbőröd a menyasszonyi sminkre

Ahhoz, hogy a fotózáson, esküvőn majd a lakodalomban is tökéletesen mutasson a sminked időt, és sminkecsetet nem kímélve kell megdolgoznia a szakembernek.

Mindenki tartós és hibátlan arcot szeretne de ugyanakkor senki sem akar porcelán babaként díszelegni. Mégis, a hétköznapi sminkedhez képest nagy mennyiségű kozmetikum fog Rád felkerülni.

Tovább olvasom

Hozd formába magad az utolsó néhány hét alatt

A teljes családi kör, barátok és kollégák előtt a hétköznapokon is igyekszünk a lehető legjobban kinézni. Ha az esküvőnkről van szó, akkor szinte bármire képesek vagyunk azért, hogy a legjobb formába lendüljünk.

A legtöbben ekkor szeretnénk valóságos csodát tenni a testünkkel, hogy tökéletes menyasszonyként pompázzunk az oltár előtt.

Tovább olvasom

Napbarnított bőr titkai

Mi nők, a hétköznapokban is szeretünk bőrápolással foglalkozni, de különös gondossággal kell ezt folytatnunk a nagy nap előtti hónapokban a hibák elkerülése végett. Mind a krémeket, mind kezeléseket illetőleg.

Amennyiben Te is szeretnél megszabadulni a hófehér bőrödtől, hogy az esküvői fotókon szép, nap barnított bőröd legyen akkor érdemes lehet elolvasnod a következő cikket.

Tovább olvasom

A vendégek kedvence egy nyári esküvőn

Akár esküvőre akár más nyári rendezvényre készülünk, a meleg időjárás miatt fel kell készülnünk a vendégeink megfelelő hidratálására. Alapvetően is ajánlott sok folyadékot fogyasztani, de nyári forróságban különös figyelmet kell fordítsunk a hűsítő italok biztosítására.

Tovább olvasom