Bejegyzés

Kismama ruhában az oltár előtt

Ma már egyre elterjedtebb, elfogadottabb várandósan egybekelni szívünk választottjával. A szervezés során a szolgáltatók kiválasztását ugyan nem befolyásolja, a menyasszonyi ruha választást annál inkább. Így a legtöbb menyasszony gondolkodóba esik, milyen ruhát válasszon a pocaklakóval.

Kedves kismamák Nektek kedveskedünk most azzal, hogy végig nézzük milyen fazonokban érezhetitek magatokat komfortosan igazi hercegnőnek.

Tovább olvasom

Utolsó hajrá avagy mire nem gondoltunk?

Egy nagyobb utazás előtti előkészületnél is sokszor megfordul a fejünkben mit felejtettünk el becsomagolni a bőröndbe? Egy esküvő esetében, amikor egy vagy másfél évig készülődünk, ötletelünk, szervezünk természetes, hogy az utolsó hetekben előtör a bizonytalanság.

Van valami ami kimaradt? Biztos minden el van intézve? Mi van ha közben romlik el valami? Eltörik? Eltűnik? Elolvad?

Tovább olvasom

Trendi örömanya viseletek

Egy örömanya legalább annyira tud izgulni a kisfia vagy kislánya esküvőjéért mint a szervező menyasszony. Az anyai gondoskodás és szeretet legalább annyira tökéletes Nagy napot szeretne mint Ti!

Azon kívül, hogy mindent elkövetnek azért, hogy segítsenek a szervezésben ők is szeretnének büszkén tündökölni ezen a fontos eseményen.

Tovább olvasom

Milyen cipőm legyen?

Milyen cipőm legyen?

Menyasszonyként az egyik legfontosabb kérdés, hogy megtaláld a hozzád illő, tökéletes ruhát. Mi a helyzet akkor, ha a hosszú ruha alól kivillan a lábbelid? Mindenki szeretne gyönyörű és mégis kényelmes lábbeliben az oltár elé vonulni. Lássunk néhány cipő ötletet, hogyan jussunk mesebeli cipellőhöz álom áron!

Tovább olvasom