Bejegyzés

koszonom

Köszönetnyilvánítás esküvő után

Rengeteg fórum, esküvői magazin beszél arról mennyi teendője van egy menyasszonynak az esküvője előtt. Arról viszont senki nem ír, mit tegyünk utána. Hiszen egy ilyen nagy esemény után nem léphetünk rögtön a szürke hétköznapokba. Álljunk meg, gondoljuk végig mekkora élmény volt, hogy sosem fogjuk elfelejteni.

Tovább olvasom

Kreativitás a kreatív fotózáson

Akár az esküvőtök napján, akár más napon van a kreatív fotózásotok, a cél a lélegzetelállító háttér, napsütés na meg elegendő idő amit rászántok.

Ha rászántok egy külön napot, amikor nem kell rohanni, mindenhol van időtök fotózni, kreatív pózokat kitalálni sokkal különlegesebb fotók születhetnek mintha délelőtt kellene sietni vele. Hiszen a délutáni ceremóniára vissza kell érjetek, és újra topon kell lenni.

Tovább olvasom

Mikor legyen az esküvőnk?

Megtörténik a lánykérés, óriási a boldogság, elújságoljátok az egész családi baráti körnek. Majd ha lenyugodtatok kezdődik a töprengés, mikor legyen? Van-e rá elég félretett pénz, és ha igen akkor mikorra tűzzük ki az időpontot? Hiszen a megfelelő szolgáltatók megtalálása, és mind egy időpontra lefoglalása időigényes folyamat.

Tovább olvasom

Tudnivalók filmvetítéshez az esküvőn

Egyre népszerűbb rövid filmet, slideshow-t vetíteni a lakodalom folyamán, azonban nem árt néhány dologra odafigyelni a szervezés során, hogy igazán nagy élményt tudjon nyújtani. Lássunk néhány tippet, hogyan hozzuk ki belőle a legtöbbet!

Tovább olvasom

Örök emlékek készítése a lagziról

Ha még nem döntöttétek el, pontosan milyen köszönő ajándékkal szeretnétek meghálálni vendégeiteknek, hogy eljöttek és veletek együtt ünnepeltek életetek egyik legszebb napján akkor a következő tipp Nektek szól!

Tovább olvasom