Bejegyzés

menyasszonyiruha

Kétrészes menyasszonyi ruha

Menyasszonyként az esküvőre való készülődés egyik legfontosabb kérdése a menyasszonyi ruha. A gyerekkori álom esküvőhöz két ember kell.

Ha  már megvan az igazi a következő lépés, hogy a ruhák között kell megkeressük az igazi darabot ami méltó arra, hogy kimondjuk benne a boldogító igent. Hiszen szerencsére ma már menyasszonyi ruhák széles választékából tudunk válogatni.

Tovább olvasom

Ajándék vőlegénytől menyasszonynak és fordítva

Sok pár előre megbeszéli az esküvő előtt, hogy nem fognak egymásnak ajándékot adni, meglepetéssel készülni a nagy nap alkalmából.

Tekintettel arra, hogy elég nagy kiadás így is a menyegző, ráadásul az előkészületekbe általában senkinek nincs ideje már ajándék ötlet kitalálására, megvalósítására. Bármennyire is szeretnénk lenyűgözni a másikat, rajtunk kívül álló okokból nem mindig tudunk frappáns ajándék ötlettel előrukkolni, különösen az esküvőszervezés kellős közepén.

Tovább olvasom

Menyasszonyi haj felkészítése a esküvőre

Egy izgatott ara rengeteg időt, energiát fektet abba, hogy kitalálja milyen frizurát szeretne a nagy napra. Laza kontyba vagy feszesen feltűzve? Tiarával, hajtűvel, virágokkal vagy anélkül?

Ezer és ezer kérdés merül fel ilyenkor a hajjal kapcsolatban.

Tovább olvasom

Utolsó hajrá avagy mire nem gondoltunk?

Egy nagyobb utazás előtti előkészületnél is sokszor megfordul a fejünkben mit felejtettünk el becsomagolni a bőröndbe? Egy esküvő esetében, amikor egy vagy másfél évig készülődünk, ötletelünk, szervezünk természetes, hogy az utolsó hetekben előtör a bizonytalanság.

Van valami ami kimaradt? Biztos minden el van intézve? Mi van ha közben romlik el valami? Eltörik? Eltűnik? Elolvad?

Tovább olvasom

Kalitka fátylak, hajdíszek tárháza

Talpig érő hófehér ruha, magassarkú és konty. Az első kép ami eszünkbe jut a menyasszonyokról. Ez a letisztult egyszerűség is gyönyörű tud lenni egy hasonló személyiségű arán. Azonban ha valami másra, egyedibbre, különlegesre vágysz, mutatunk néhány extra kiegészítőt amelyet érdemes fontolóra venni a készülődés során.

Tovább olvasom