Bejegyzés

koszoruslanyok

Esküvői ékszer, mely örök emlék marad

Az esküvőszervezés nem egyszerű feladat, rengeteg apró részlet van, amit figyelembe kell venni.

Ilyenek például az ékszerek, melyet a menyasszony és adott esetben a koszorúslányok fognak viselni. Nem egyszerű ezeket kiválasztani, ugyanis passzolnia kell a ruhák színéhez, fazonjához, és az sem árt, ha viselőjének a tetszését is elnyeri. Mi most szeretnénk bemutatni nektek egy olyan alternatívát, ami ezeknek a kritériumoknak megfelel, sőt még külön jelentéssel is bír. Az ásványokról már régóta tudjuk, hogy gyógyító hatásúak és pozitív energiát árasztanak. A karkötő webáruházban számtalan ékszer áll rendelkezésre, melyekből szemezgethetünk.

Tovább olvasom

Családi viszály az esküvőn

Családi viszályok a nagy napon? Nem a legjobb időzítés mégis, néha bárhogy is szeretnénk nem tudjuk elkerülni rajtunk kívül álló okok miatt. Mi ilyenkor a teendő? Egyáltalán tudunk-e tenni valamit, érdemes-e? Vagy csak olaj a tűzre ha beleavatkozunk?

Mégsem hagyhatjuk, hogy a “kedves” rokonok igazi családi perpatvarrá tegyék életünk legfontosabb napját.

Tovább olvasom

Ajándék vőlegénytől menyasszonynak és fordítva

Sok pár előre megbeszéli az esküvő előtt, hogy nem fognak egymásnak ajándékot adni, meglepetéssel készülni a nagy nap alkalmából.

Tekintettel arra, hogy elég nagy kiadás így is a menyegző, ráadásul az előkészületekbe általában senkinek nincs ideje már ajándék ötlet kitalálására, megvalósítására. Bármennyire is szeretnénk lenyűgözni a másikat, rajtunk kívül álló okokból nem mindig tudunk frappáns ajándék ötlettel előrukkolni, különösen az esküvőszervezés kellős közepén.

Tovább olvasom

Esküvői csuklódísz nem csak koszorúslányoknak

Egyre divatosabb a nyakláncok, fülbevalók mellett a színes virágokkal díszített selyemszalag vagyis csuklódísz a fiatal lányok körében.

Elsősorban a szerencsés koszorúslányok kapnak ilyen díszt az egyen koszorúslány ruhát ezzel megkoronázva. Így még nagyobb egységben tündökölhetnek a hölgyek. Hiszen látványos, trendi és jóval barátibb ára van, mintha minden egyes koszorúslánynak virágcsokrot kellene köttetni.

Tovább olvasom

Gyűrűkkel bevonulás

Az, hogy Ti hogyan vonultok az oltár elé, tiszta sor. A menyasszonyokat általában a fess édesapa kíséri el, a vőlegényeket pedig a szépséges örömanya. Lágy zenére, lassú óvatos léptekkel, óriási mosollyal az arcotokon lépdeltek előre a vendégek szemeinek kereszttüzében. Igazán különleges pillanatok ezek, az ember minden porcikája beleremeg.

Tovább olvasom

Virágszirom és rizs szórás, mikor? Hogyan?

Egy gondos menyasszony az esküvő minden egyes részletét jól megszervezi. Pontosan tudatja a vendégekkel a forgatókönyvet, mikor mi fog történni, és kinek mi lesz a feladata. Ide tartozik a rizs és virág szirmok szórása is a kivonuláskor, de ha a vendégek nem készülnek tépett szirmokkal, te pedig nem készítesz be előre elég kínos lesz várni a nem létező virág esőre.

Tovább olvasom

Kalitka fátylak, hajdíszek tárháza

Talpig érő hófehér ruha, magassarkú és konty. Az első kép ami eszünkbe jut a menyasszonyokról. Ez a letisztult egyszerűség is gyönyörű tud lenni egy hasonló személyiségű arán. Azonban ha valami másra, egyedibbre, különlegesre vágysz, mutatunk néhány extra kiegészítőt amelyet érdemes fontolóra venni a készülődés során.

Tovább olvasom