Bejegyzés

eteleskuvo

Étel ital választás esküvőre

Ha az esküvőnkről van szó, különös figyelmet fordítunk a szervezésre, általában egy egész éven át készülünk rá. A lánykérés után hirtelen rengeteg elintézni valónk akad a menyegző miatt, ezért rögtön priorizálni kezdjük a teendőket.

Tovább olvasom

Családi viszály az esküvőn

Családi viszályok a nagy napon? Nem a legjobb időzítés mégis, néha bárhogy is szeretnénk nem tudjuk elkerülni rajtunk kívül álló okok miatt. Mi ilyenkor a teendő? Egyáltalán tudunk-e tenni valamit, érdemes-e? Vagy csak olaj a tűzre ha beleavatkozunk?

Mégsem hagyhatjuk, hogy a “kedves” rokonok igazi családi perpatvarrá tegyék életünk legfontosabb napját.

Tovább olvasom

Menyasszonytánc vagy menyecske tánc?

Amikor elkezditek szervezni az esküvőt, és már kitűztétek az időpontot, helyszínt a főbb szolgáltatókat lefoglaltátok a következő lépés, hogy ki kell találnotok a forgatókönyvet.

Mi után mi fog következni, mit hány órára kellene időzítsetek. Ekkor szokott felmerülni a menyasszony tánc vagy menyecske tánc kérdése is.

Tovább olvasom

Lovas esküvő

Elsősorban a kreatív fotózáson szoktak helyet kapni, hiszen megjelenésükkel nagyon karakteressé teszik a képeket.

Igazi lovas menyasszonyok és vőlegények pedig teljesen természetesen tudnak velük pózolni. Így téve igazán hangulatossá a képet.

Tovább olvasom

Esküvői szolgáltatók étkeztetése

Ha életetek legfontosabb napjáról van szó, amikor a szerelmeteket ünneplitek érthető módon a lehető legjobb, legszebb keretek között szeretnétek megtenni.

Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy olyan szolgáltatókkal egyezzetek meg akikben megbíztok. Biztosak vagytok bennük mint emberben, és a szakértelmükben is. Többször találkoztok velük, ennek során pedig igazi bizalmi viszony alakul ki.

Tovább olvasom

pezsgo

Esküvői beszéd vendégként

A megható, humoros, rövid de tartalmas esküvői beszédhez már említettünk néhány arany szabályt egy előző cikkünkben.

Sőt, örömapákra is gondoltunk, átnéztük itt, mitől jó igazán egy örömapa beszéd, hogyan hozzuk ki belőle a legtöbbet. Azonban előfordulhat, hogy vendégként is szeretnénk felszólalni. Amikor annyira közel áll hozzánk az ifjú pár, hogy személyes jókívánságainkat, egy-egy kedves történetet a hallgatósággal is megosztanánk, nem csak a párral.

Tovább olvasom

Menyasszony rablás

Régi hagyomány a menyasszony rablás, mégis ma is egyik eleme a magyar lakodalmak többségének. Bár a tradíciók egyre kevésbé jelennek meg ma már. A modern, laza stílus szimpatikusabb a mai pároknak amihez nem feltétlen illenek a régi, már-már elcsépelt szokások. Mégis az újdonsült asszony elrablása még elő szokott fordulni a hazai menyegzőkön. Vajon a Tieteken is lesz?

Tovább olvasom

Az esküvői dekorációs elemek ll.

Az esküvői dekorációs elemek l. részben már mutattunk egy frappáns, gyorsan és könnyen megvalósítható esküvői dekoráció elemet.

Ebben a második részben egy újabb ötlettel rukkolunk elő! Reméljük ezt is hasznosnak találjátok majd, és minél többen elkészítitek. Most a romantikus asztal jegyében a gyertyák lesznek a terítéken. Azok pedig a lehető legstílusosabban felhasználva az dekoráció részeként

Tovább olvasom

Mitől lesz jó hangulat az esküvőmön?

A nagy napnak a legfontosabb szereplői kétségtelenül Ti vagytok. Viszont nem elhanyagolandóak a körülmények sem, a számos rokon, barát akik mind azért vannak ott akkor, hogy az egybekeléseteket ünnepeljék közösen.

Bár Ti kértétek, és invitáltátok őket névre szóló meghívókkal. Mégis megérdemlik, hogy tekintettel legyetek rájuk az esküvő szervezés során.

Tovább olvasom

Morzsa party avagy esküvő utáni közös étkezés

Ha az esküvő helyszínére messziről érkeznek vendégeitek, esetleg nemzetközi menyegzőt tartotok biztosan nagy létszámban lesznek a közelben megszálló vendégek is.

A szállásuk pedig nagy valószínűséggel nagyon közel található a lakodalmas helyszínhez. Mivel a másnapos, mulatságtól megfáradt embernek nem az első dolga, hogy ebédet főzzön az esküvő másnapján, különösen jól eshet visszatérne a lagzis helyszínre és újra közösen fogyasztani a finom falatokból.

Tovább olvasom