Bejegyzés

ajandekdoboz

Esküvői meghívó rendelés gyorsan

Akár friss menyasszony vagy akinek az ünnepek alatt az a bizonyos gyűrű rákerült az ujjára, akár tapasztalt szervező ara vagy és már csak a meghívók hiányoznak akkor reméljük hasznos lesz számotokra a következő cikk az esküvői meghívókról. Lássuk, milyen kivitelezési lehetőségeitek vannak ha már tudjátok milyen stílust és szöveget szeretnétek viszont látni.

Tovább olvasom

orokre

Esküvői videó meghívó

Ma már az esküvőknek egyre több apró részletét változtatjuk meg a hagyományoshoz képest.

A régi, tradicionális megoldás helyett sok területen új változatok jelennek meg és szépen lassan teret is hódítanak maguknak. Elég ha csak a talp alá valóra gondolunk. Anno el se tudták képzelni anyáink, hogy egyetlen egy ember a világ összes dallamát lejátssza egyedül.

Tovább olvasom

Esküvői e-mail cím előnyei

Az esküvői weboldal számtalan előnyét már kifejtettük egy korábbi bejegyzésünkben. Azonban van még egy dolog, ami szintén megkönnyítheti a dolgotokat az esküvőszervezés során. Akár weboldal mellett akár anélkül.

Bár ma már kis utána járással magatok is elkészíthetitek saját esküvői honlapotokat, a weblap készítő cégek pillanatok alatt megvalósítják elképzeléseiteket.

Tovább olvasom

Munkatársak az esküvőn

Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy szereted a kollégáidat, jó a munkahelyi légkör és megoszthatod velük az esküvői előkészületek izgalmait akkor felmerül a kérdés, kit hívj meg közülük?

Mindenkit, vagy csak azokat akik közel állnak hozzád? Lakodalomra is vagy csak esküvőre legyenek hivatalosak? Hogyan közöljük úgy, hogy ésszerű anyagi keretek között maradjunk, de ne sértődjön meg senki.

Tovább olvasom

Esküvői weboldal a virtuális szervező

Amíg igénybe nem veszitek az esküvői weboldal adta lehetőségeket el sem tudjátok képzelni mennyi előnye van, mennyire meg tudja könnyíteni a szervezést, a vendégekkel való kommunikációt. Nem csak a nagy nap előtt, de utána is! A következőkben körbejárjuk a témát, milyen rejtett lehetőségek rejlenek még benne.

Tovább olvasom

A nagy idézet választás

Bizony, az esküvő velejárója az idézet kiválasztása is. Előbb utóbb meghívóhoz, akár videóhoz, dekorációhoz választanunk kell majd egy idézetet. Nőként talán könnyebben megbirkózunk vele, mi nyitottabbak vagyunk a romantikára míg a férfiak kevésbé. Tisztelet a kivételnek. Épp ezért lehet hosszabb folyamat közösen találni olyat ami nem túl nyálas, de nem is közhelyes.

Tovább olvasom