Bejegyzés

Hímzett menyasszonyi ruha

A legszebb hímzett esküvői ruhák

2019-ben már sokan gondolják úgy, hogy eltérnének a megszokott fehér színtől és valami különlegesebbet választanának az esküvőjükre. A hímzett menyasszonyi ruhákat egyre többen választják, hiszen gyönyörűek és valami extrát adnak hozzá az ünnepi viselethez. Az egészen finom hímzésektől a teljes virágdíszítésig bármilyet lehet választani. Most bemutatunk nektek néhány olyan darabot, amelyik szerintünk gyönyörű és minden menyasszony lélegzetelállítóan nézne ki benne. Pörgessétek végig hímzett esküvői ruha galériánkat és gyönyörködjetek a szebbnél szebb ruhakölteményekben!

Hímzett menyasszonyi ruha

Hímzett menyasszonyi ruha

Hímzett menyasszonyi ruha Hímzett menyasszonyi ruha  Hímzett menyasszonyi ruha

Hímzett menyasszonyi ruha

Hímzett menyasszonyi ruha Hímzett menyasszonyi ruha Hímzett menyasszonyi ruha

Hímzett menyasszonyi ruha

Képek forrása: Pinterest

Futás az esküvő előtt? Mindenképp!

A futásnak köztudottan számos jótékony hatása van az emberi testre, nemtől és kortól függetlenül. Mindegy, hogy rendszeres futók vagyunk vagy csak hétvégente járunk le, akkor is csak egy laza kocogás erejéig. A lényeg, hogy felvesszük a cipőt és elindulunk, ez már elég ahhoz, hogy valamilyen reakciót kiváltsunk testünkből. 

Tovább olvasom

A menyasszonyi ruha sorsa esküvő után

Menyasszonyként az egyik legfontosabb esküvőszervezési teendőnk, a tökéletes menyasszonyi ruha megtalálása. Történhet ez varratással, kölcsönzéssel, vagy akár közvetlenül vásárlással. Hiszen életünk legfontosabb napjáról van szó, amelyről kislány korunk óta álmodunk.

Tovább olvasom

menyasszonyiruha

Kétrészes menyasszonyi ruha

Menyasszonyként az esküvőre való készülődés egyik legfontosabb kérdése a menyasszonyi ruha. A gyerekkori álom esküvőhöz két ember kell.

Ha  már megvan az igazi a következő lépés, hogy a ruhák között kell megkeressük az igazi darabot ami méltó arra, hogy kimondjuk benne a boldogító igent. Hiszen szerencsére ma már menyasszonyi ruhák széles választékából tudunk válogatni.

Tovább olvasom

Esküvői holmik sorsa nagy nap után

Esküvőről megmaradt tárgyak amelyeket tulajdonképpen csak a nagy napon tudsz használni.

Épp ezért vásároltad meg őket, egyszer van ilyen az életben, most az egyszer kell ezekre beruházni. Nagy izgalommal gyűjtögetjük az ereklyéket amelyek majd az esküvőn lesznek felhasználva.

Tovább olvasom

Esküvői harisnya aráknak

Egyre elterjedtebb, divatosabb a rövid menyasszonyi ruhák mellett az olyan darabok amelyekben kivillanhatnak a kecses női lábak.

Ha a talpig érő helyett Neked is ilyen menyasszonyi vagy menyecske ruhád lesz a nagy napon, felmerülhet a kérdés kell-e felvenni alá harisnyát? Ha igen, harisnyanadrágot vagy combfixet? Egyszerűt vagy mintával díszítettet?

Tovább olvasom

Rövid menyasszonyi ruha, miért ne?

A menyasszonyok többsége ruha választásnál rögtön hosszú, talpig érő hófehér ruhát képzel el magán. A szalonok is ebből a típusból rendelkeznek a legszélesebb választékkal.

Valóban lélegzetelállítóan áll egy ilyen ruhaköltemény szinte minden arán. A teltebb, vastagabb lábakkal rendelkező hölgyek pedig kifejezetten preferálják a hosszúságot, hiszen ápol és eltakar mégis igazi hercegnőként csilloghatunk benne.

Tovább olvasom

Milyen legyen a menyecske ruhám?

Hangzik el a kérdés majdnem minden menyasszony fejében a hónapokkal a nagy nap előtt. Milyet illik felvenni? Csak piros jöhet szóba?

Azt hiszem mindnyájan egyetérthetünk abban, hogy nincs etikett arra, hogy az életünk legszebb, legfontosabb napján milyen ruhában lejtsünk a táncparketten. Főleg nem a piros kötelező.

Tovább olvasom

Kismama ruhában az oltár előtt

Ma már egyre elterjedtebb, elfogadottabb várandósan egybekelni szívünk választottjával. A szervezés során a szolgáltatók kiválasztását ugyan nem befolyásolja, a menyasszonyi ruha választást annál inkább. Így a legtöbb menyasszony gondolkodóba esik, milyen ruhát válasszon a pocaklakóval.

Kedves kismamák Nektek kedveskedünk most azzal, hogy végig nézzük milyen fazonokban érezhetitek magatokat komfortosan igazi hercegnőnek.

Tovább olvasom

Utolsó hajrá avagy mire nem gondoltunk?

Egy nagyobb utazás előtti előkészületnél is sokszor megfordul a fejünkben mit felejtettünk el becsomagolni a bőröndbe? Egy esküvő esetében, amikor egy vagy másfél évig készülődünk, ötletelünk, szervezünk természetes, hogy az utolsó hetekben előtör a bizonytalanság.

Van valami ami kimaradt? Biztos minden el van intézve? Mi van ha közben romlik el valami? Eltörik? Eltűnik? Elolvad?

Tovább olvasom