Bejegyzés

Leánybúcsú

A nagy nap előtt minden hajadon nőnek és facér férfinak kell legyen egy éjszaka az életében amikor a barátai körében elbúcsúztatja hajadon korát, a házasság előtt.

Általában néhány héttel a menyegző előtt illendő tartani.

Tovább olvasom

pezsgo

Esküvői beszéd vendégként

A megható, humoros, rövid de tartalmas esküvői beszédhez már említettünk néhány arany szabályt egy előző cikkünkben.

Sőt, örömapákra is gondoltunk, átnéztük itt, mitől jó igazán egy örömapa beszéd, hogyan hozzuk ki belőle a legtöbbet. Azonban előfordulhat, hogy vendégként is szeretnénk felszólalni. Amikor annyira közel áll hozzánk az ifjú pár, hogy személyes jókívánságainkat, egy-egy kedves történetet a hallgatósággal is megosztanánk, nem csak a párral.

Tovább olvasom

Mitől lesz jó hangulat az esküvőmön?

A nagy napnak a legfontosabb szereplői kétségtelenül Ti vagytok. Viszont nem elhanyagolandóak a körülmények sem, a számos rokon, barát akik mind azért vannak ott akkor, hogy az egybekeléseteket ünnepeljék közösen.

Bár Ti kértétek, és invitáltátok őket névre szóló meghívókkal. Mégis megérdemlik, hogy tekintettel legyetek rájuk az esküvő szervezés során.

Tovább olvasom

Virágfal háttér esküvőre

Életünk legszebb napjáról fontos, hogy a lehető legjobb képek készüljenek. Hiszen még nagyon sokáig fogunk bennük gyönyörködni. Ehhez pedig elengedhetetlen egy kiváló fotós szakember, de a stílusos, elegáns háttér és a Ti fülig érő mosolyotok is fontos összetevője a nagyszerű fotóknak.

Tovább olvasom

svedasztal

Éjszakai svédasztal

Még egy késő esti vacsorával ünneplő násznép is megéhezik a fergeteges táncolás, ünneplés közben. A vendéglátás pedig nem merül ki a 3 fogásos vacsora biztosításánál. Éjféli sültekről is gondoskodni kell.

Illetve kisebb svédasztalról amely egész éjszaka a násznép rendelkezésére áll ha bárki megéhezne. A hagyományokkal ellentétben pedig nem feltétlen kell az elcsépelt sült csirkéről és francia salátáról szólnia.

Tovább olvasom

Esküvői svédasztal tudnivalók

Egy esküvőn az ültetett vacsora legnagyobb hátránya, hogy lassan halad az étkeztetés. A felszolgálóknak rengeteg idő az ételeket szervírozni, a vendégek pedig egy idő után türelmetlenül és éhesen várják a következő fogást.

Főként az gyerekek tűrik nehezen, hogy az amúgy is unalmas ceremónia után még a vacsorára is sokat kell várniuk.

Tovább olvasom

Sztárvendég esküvőre

A ceremóniát követő vacsora, menyasszony tánc, éjféli sültek felszolgálása és az esküvői torta felszeletelése már egy időrendi beosztást igényel, hogy legyen idő az önfeledt szórakozásra is és az említett “kötelező” programokra is.

Azonban ha erre van egy egész éjszakánk, miért ne húzhatnánk szét kicsit a programokat és sűrítenénk bele még valamit?

Tovább olvasom

Esküvői koktélbár

Ipszilon pohár, jégkocka, színes folyadék, szívószál, esernyő, és kicsi kardra szúr koktél meggy vagy olíva bogyó.

Már leírva is fantasztikusan hangzik, egy forró nyári este pedig szívesen kortyol az ember egy ilyen hűsítő alkoholos mámorba. A partyk sztárjai a különböző színkombinációban elkészített koktélok. Akkor miért ne kaphatna szerepet egy esküvőn is?

Tovább olvasom

Régi, mégis új: sátras esküvő

A régi időkben nehéz volt elképzelni egy nem sátras esküvőt. Ma már nehéz elképzelnünk egy sátorban megrendezett lakodalmat, hiszen mindenki csodaszép kastélyokban, hotelek rendezvényházak épületébe szervezi a nagy napját.

Mégis egyre inkább vonzza a fiatalokat a régi módi. A nagy méretű sátrak felállítása a pázsiton. Közel a természethez, mégis ünnepi hangulatban ünnepelni lágy fényekkel, mesebeli dekorációval fantasztikus látvány tud lenni.

Tovább olvasom

Parti kellékek az fergeteges ünnepléshez

Az egyik dilemma az aggódó menyasszonyok között, hogy hogyan lesz egész este jó hangulat, táncoló násznép és nevetés? Ha megbíztok ceremóniamestert, vagy vőfélyt ez a gond elméletileg lekerül a vállatokról, hiszen az ő dolga lesz a folyamatos buliról gondoskodni.

Tovább olvasom