Bejegyzés

naszut

Nászút tippek

Kifejezetten fárasztó tud lenni a hosszas szervezkedés, izgatottság az esküvő előtt. Mellette a munkahelyünkön is teljesítenünk kell,  háztartást kell vezetnünk és még sorolhatnánk a rengeteg teendőt ami ilyenkor ránk szakad.

Egy ilyen nagy esemény után minden ara, és vőlegény megérdemel néhány nap pihenést egy csendes, nyugodt helyen.

Tovább olvasom

Feladatok esküvő előtti estére

Egy, másfél évnyi szervezés után közeleg a nap amikor végre egybekeltek, úgy ahogyan azt megálmodtátok.

Rengeteg pénz, energia volt megszervezni, kiválasztani a legjobb szolgáltatókat. Eljön az esküvőt megelőző este, amikor azt mondogatod magadban és talán a környezetednek is, hogy holnap férjhez megyek! Holnap esküvő! Eljött a nagy nap!

Tovább olvasom

Romantikus alföldi nászút

Bár ma már a külföldi tengerparti menyegzők és nászutak a legnépszerűbbek a házasulandók körében, mégis sokan fontolóra veszik a belföldi nászút lehetőségét.

Van aki az idő, szabadnapok szűkében vagy a kisebb anyagi teher reményében kezdi el belföldre tervezni a nagy napot követő mézes hetet, vagy napokat esetleg hétvégét.

Tovább olvasom

Nászút tipp: Törökország, Side

Ha az esküvőszervezés közben van időtök a nászút tervezgetésre is, akkor most egy valós tapasztalatokon alapuló beszámolót olvashattok Törökország dél-nyugati részén található Side-ről. Bízunk benne, hogy ez alapján könnyebb lesz választanotok a kecsegtető nászutas lehetőségek közül.

Tovább olvasom

Külföldi nászutas úti célok

A hosszas szervezés és a nagy nap után igazán megérdemeltek egy kiadós nászutat. Sok pihenéssel, semmit tevéssel, romantikával. Ha erre egy nagyobb összeget szántok és külföldi úti célban gondolkodtok, most találtok néhány tippet hova lehet érdemes ellátogatnotok.

Tovább olvasom

Belföldi nászutak tára

A szervezkedés okozta pörgés, a nagy nap, reggelig tartó tánc és az azt követő utómunkálatok kellően le tudják fárasztani az embert. Hirtelen ezer különböző dologra kell figyelni és csak kapkodjuk a fejünket.

Ezután az őrület után mi mást kívánhatna az ember ha nem egy pihentető, romantikus nászutat az újdonsült férjükkel vagy feleségünkkel.

Tovább olvasom