Bejegyzés

Szemüveges menyasszony az esküvőn

A menyasszonyi ruhaszalonok, esküvői fotósok szinte minden esetben szemüveg nélküli gyönyörű arákkal promótálják magukat.

Ha végig gondolod, hogy hány szemüveges menyasszonyt láttál férjhez menni baráti körben vagy a rokonságban, akkor rájössz, hogy valóban elenyésző a szemüvegesek száma. Valamiért a szemüveg kimarad az esküvőszervezésből.

Tovább olvasom

Esküvői harisnya aráknak

Egyre elterjedtebb, divatosabb a rövid menyasszonyi ruhák mellett az olyan darabok amelyekben kivillanhatnak a kecses női lábak.

Ha a talpig érő helyett Neked is ilyen menyasszonyi vagy menyecske ruhád lesz a nagy napon, felmerülhet a kérdés kell-e felvenni alá harisnyát? Ha igen, harisnyanadrágot vagy combfixet? Egyszerűt vagy mintával díszítettet?

Tovább olvasom

Téli esküvő számtalan előnye

Hazánkban igen ritka, hogy valaki nem nyári esetleg tavaszi esküvőt szervez. A téli esküvőt leginkább a filmek képkockáin látjuk viszont.

A legtöbb ara, ha a kezére kerül a gyűrű rögtön a nyári, szabadtéri esküvőjét tervezgeti. Bele sem gondolva, hogy más évszakban is legalább olyan hangulatos ugyanakkor rendkívüli menyegzőt tarthatunk.

Tovább olvasom

Kismama ruhában az oltár előtt

Ma már egyre elterjedtebb, elfogadottabb várandósan egybekelni szívünk választottjával. A szervezés során a szolgáltatók kiválasztását ugyan nem befolyásolja, a menyasszonyi ruha választást annál inkább. Így a legtöbb menyasszony gondolkodóba esik, milyen ruhát válasszon a pocaklakóval.

Kedves kismamák Nektek kedveskedünk most azzal, hogy végig nézzük milyen fazonokban érezhetitek magatokat komfortosan igazi hercegnőnek.

Tovább olvasom

Trendi örömanya viseletek

Egy örömanya legalább annyira tud izgulni a kisfia vagy kislánya esküvőjéért mint a szervező menyasszony. Az anyai gondoskodás és szeretet legalább annyira tökéletes Nagy napot szeretne mint Ti!

Azon kívül, hogy mindent elkövetnek azért, hogy segítsenek a szervezésben ők is szeretnének büszkén tündökölni ezen a fontos eseményen.

Tovább olvasom

ruhatisztitas

Menyasszonyi ruha tisztítása a nagy napot követően

Az esküvőt megelőzően jó néhány teendővel kell megbirkózni a szervező menyasszonynak és barátnőinek. Azonban a feladat listából néhány pont az esküvő utánra is marad. Ilyen például a fotók kinyomtatása, albumba rendezése és vásárolt ruha esetén a menyasszonyi ruha tisztítása.

Tovább olvasom