Bejegyzés

Szemüveges menyasszony az esküvőn

A menyasszonyi ruhaszalonok, esküvői fotósok szinte minden esetben szemüveg nélküli gyönyörű arákkal promótálják magukat.

Ha végig gondolod, hogy hány szemüveges menyasszonyt láttál férjhez menni baráti körben vagy a rokonságban, akkor rájössz, hogy valóban elenyésző a szemüvegesek száma. Valamiért a szemüveg kimarad az esküvőszervezésből.

Tovább olvasom

Tökéletes menyasszonyi smink tippek

Nőként rajongunk a szép hajkoronáért, a lenyűgöző sminkekért, a cipőkért, és mindenért ami csajos.

Igazi endorfin forrás egy-egy csinos magassarkú, vagy cuki felső vásárlása. Hasonlóképpen vagyunk ezzel akkor is ha esküvőre készülünk. Sőt, ilyenkor tudunk leginkább bezsongani, hogy megtaláljuk a legszebbet, a legcsillogóbbat és abban tündökölhessünk az esküvőnkön amire már olyan rég vártunk.

Tovább olvasom

Tökéletes szempilla esküvőre

Amint egy nő kezére eljegyzési gyűrű kerül, elkezd a nagy napról álmodozni.

A helyszín, torta, ruha, zenekar, menyasszonyos kocsi, dekoráció kiválasztása mellett a szépségápolásra is nagy gondot fordítanak. Az arák körében ma már az esküvői próba frizura és próba smink szinte kötelező program a menyegző előtti hetekben.

Tovább olvasom

Készítsd fel arcbőröd a menyasszonyi sminkre

Ahhoz, hogy a fotózáson, esküvőn majd a lakodalomban is tökéletesen mutasson a sminked időt, és sminkecsetet nem kímélve kell megdolgoznia a szakembernek.

Mindenki tartós és hibátlan arcot szeretne de ugyanakkor senki sem akar porcelán babaként díszelegni. Mégis, a hétköznapi sminkedhez képest nagy mennyiségű kozmetikum fog Rád felkerülni.

Tovább olvasom

Esküvői vörös rúzs a menyasszonynak

A nagy napon az első perctől kezdve tökéletes pompában szeretnénk tündökölni. Egy csattal rögzített haj valamivel nehezebben tud veszíteni tartásából a nap végére a sminkkel ellentétben. Az igazán jó smink viszont kitart akkor is ha a szülő köszöntésnél kicsordul egy-egy könnycsepp, vagy ha a századik puszit adod a vendégek gratulációja során. Az esti vacsora elfogyasztással, koccintással még nem is számoltunk.

Tovább olvasom