Bejegyzés

Tökéletes menyasszonyi smink tippek

Nőként rajongunk a szép hajkoronáért, a lenyűgöző sminkekért, a cipőkért, és mindenért ami csajos.

Igazi endorfin forrás egy-egy csinos magassarkú, vagy cuki felső vásárlása. Hasonlóképpen vagyunk ezzel akkor is ha esküvőre készülünk. Sőt, ilyenkor tudunk leginkább bezsongani, hogy megtaláljuk a legszebbet, a legcsillogóbbat és abban tündökölhessünk az esküvőnkön amire már olyan rég vártunk.

Tovább olvasom

Fogfehérítés nagy nap előtt

Menyasszonyként mindent megteszünk a tökéletes megjelenésért. Meglepő, mennyi mindenre képesek vagyunk, hogy hibátlan külsőt érjünk el mire eljön a nagy nap. A kezelések többségét ilyenkor könnyebben bevállaljuk. Akkor is ha ezekhez fájdalom, és nagyobb költségek árán jutunk hozzá.

Tovább olvasom

Erős, egészséges körömágyak a nagy napra

A menyasszonyi szépségápolás nem merül ki a csillogóan fényes haj és ápolt arcbőr kombinációjánál.

A körmeidre is is legalább annyi figyelmet kell fordíts. Sőt, nem csak a kezek de a lábkörmöket is érdemes folyamatosan ápolni ha a nagy napon egy játék során lekerül a cipő a lábadról, vagy nyitott orrú lábbelit választasz, akkor is tündököljön az igényes lábkörmöd a vendégek előtt.

Tovább olvasom

Menyasszonyi haj felkészítése a esküvőre

Egy izgatott ara rengeteg időt, energiát fektet abba, hogy kitalálja milyen frizurát szeretne a nagy napra. Laza kontyba vagy feszesen feltűzve? Tiarával, hajtűvel, virágokkal vagy anélkül?

Ezer és ezer kérdés merül fel ilyenkor a hajjal kapcsolatban.

Tovább olvasom

Utolsó hajrá avagy mire nem gondoltunk?

Egy nagyobb utazás előtti előkészületnél is sokszor megfordul a fejünkben mit felejtettünk el becsomagolni a bőröndbe? Egy esküvő esetében, amikor egy vagy másfél évig készülődünk, ötletelünk, szervezünk természetes, hogy az utolsó hetekben előtör a bizonytalanság.

Van valami ami kimaradt? Biztos minden el van intézve? Mi van ha közben romlik el valami? Eltörik? Eltűnik? Elolvad?

Tovább olvasom