Bejegyzés

Mikor kezdjük el szervezni az esküvőnket?

A lánykérést követően sok fiatal pár fejében megfogalmazódik a kérdés, hogy mégis mikor kezdjük el szervezni az esküvőt? Ráérünk még? Egyáltalán mivel kezdjük, hogy zökkenőmentesen történjen a szervezés?

Valóban fontos kérdések, és bizonyos dolgokkal jó, ha már az elején tisztában vagytok. Ilyen kérdések mentén fogunk most Nektek útmutatást adni, hogyan vágjatok bele.

Tovább olvasom

Esküvői szolgáltatók étkeztetése

Ha életetek legfontosabb napjáról van szó, amikor a szerelmeteket ünneplitek érthető módon a lehető legjobb, legszebb keretek között szeretnétek megtenni.

Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy olyan szolgáltatókkal egyezzetek meg akikben megbíztok. Biztosak vagytok bennük mint emberben, és a szakértelmükben is. Többször találkoztok velük, ennek során pedig igazi bizalmi viszony alakul ki.

Tovább olvasom

Spórolási tippek az olcsó, de színvonalas esküvőért (ll. rész)

Az előző cikkünkben már írtunk néhány szuper költségcsökkentő tippet az esküvő szervezéshez, ebben a bejegyzésben pedig további tippeket olvashattok. Reméljük hasznos lesz számotokra, és Ti is a lehető legjobb áron valósítjátok meg álmaitok esküvőjét!

Tovább olvasom

Esküvőszervezés első lépései

A lánykérést követően nagy az öröm, a párod megkönnyebbül, hogy vége az izgulásnak míg rajtad csak most lesz úrrá igazán az izgatottság, várakozás az esküvő miatt.

Rögtön az első kérdés, hogy mikor kerülhet rá sor. Megengedhetitek-e magatoknak a közeljövőben, vagy pár év múlva szeretnétek, hogy legyen idő gyűjtögetni rá és a szervezésre is bőven legyen idő.

Tovább olvasom

fizet bankkartya

Mennyibe kerül egy esküvő?

A szervezés előtt minden az ifjú párban felmerül a kérdés, körülbelül mire kell számítsanak az anyagiakat tekintve. Honnan tudjuk előre, hogy bele fogunk-e férni a keretbe vagy sem, és valóban annyi amennyinek gondoljuk? A menyasszony tánccal gyűjtött pénzzel is számolhatunk, de vajon be fog jönni annyi amennyire szükségünk lesz a szolgáltatók kifizetésére? Egyáltalán érdemes az összetáncolt pénzzel számolnunk?

Tovább olvasom

Esküvőszervezés stressz nélkül, hogyan?

Ha már benne vagy a szervezésben, és nem sok van hátra a nagy napig, biztosan te is érzed néha, hogy olyan mintha kezdene feszülni a hurok. Egyre közelebb az időpont, egyre több a lefoglalt szolgáltató, pedig sürgősen kell találni egyet. Egyre több dologra kell figyelni. Ugyanakkor végső döntést kell hozni szinte minden esetben.

Tovább olvasom