Bejegyzés

Menyasszonytánc vagy menyecske tánc?

Amikor elkezditek szervezni az esküvőt, és már kitűztétek az időpontot, helyszínt a főbb szolgáltatókat lefoglaltátok a következő lépés, hogy ki kell találnotok a forgatókönyvet.

Mi után mi fog következni, mit hány órára kellene időzítsetek. Ekkor szokott felmerülni a menyasszony tánc vagy menyecske tánc kérdése is.

Tovább olvasom

Esküvői flash mob szervezése

A nagy napját minden ara élete legkülönlegesebb napjaként szeretné megélni. Ehhez különböző rendhagyó, egyedi elemeket visznek bele a hagyományos helyett. Ha napjainkban egyre nagyobb teret hódít magának a flash mob akkor miért ne kaphatna helyet az esküvőnkön is?

Ha részt vettél már valaha ilyen táncban, vagy ha érezted a csoportos tánc, zumba, aerobic élményét pontosan tudod, mekkora élmény sok emberrel ugyanúgy mozogni az ütemre. Igazi vérpezsdítő energiák szabadulnak fel. Hogyan máshogy lehetne fokozni a lakodalmas hangulatot ha nem egy előre megtanult flashmob előadásával?

Tovább olvasom

svedasztal

Éjszakai svédasztal

Még egy késő esti vacsorával ünneplő násznép is megéhezik a fergeteges táncolás, ünneplés közben. A vendéglátás pedig nem merül ki a 3 fogásos vacsora biztosításánál. Éjféli sültekről is gondoskodni kell.

Illetve kisebb svédasztalról amely egész éjszaka a násznép rendelkezésére áll ha bárki megéhezne. A hagyományokkal ellentétben pedig nem feltétlen kell az elcsépelt sült csirkéről és francia salátáról szólnia.

Tovább olvasom

Tánc az esküvőn, mikor, mit, hogyan?

A lakodalom jelentős részében a vendégek, és az ifjú pár a táncparketten vannak, de hogyan jussunk el idáig? Hogyan állítsuk fel a násznépet táncolni? A titok nyitja a nyitótánc lehet.

Érdemes erre a pár percre egy előre kitalált, begyakorolt tánccal készülni a jó hangulat megteremtése érdekében. Hiszen ekkor (is) minden szempár Rátok szegeződik.

Tovább olvasom

Milyen cipőm legyen?

Milyen cipőm legyen?

Menyasszonyként az egyik legfontosabb kérdés, hogy megtaláld a hozzád illő, tökéletes ruhát. Mi a helyzet akkor, ha a hosszú ruha alól kivillan a lábbelid? Mindenki szeretne gyönyörű és mégis kényelmes lábbeliben az oltár elé vonulni. Lássunk néhány cipő ötletet, hogyan jussunk mesebeli cipellőhöz álom áron!

Tovább olvasom