Bejegyzés

Tippek a könnyű esküvőszervezésért

Az esküvőszervezés nem kis munka. Főleg ha nagyobb ünnepségben gondolkodtok sok rokon és barát társaságában.

Ezért is szakosodik ma már egyre több rendezvényszervező az esküvők lebonyolítására. Bár vannak nagyon higgadt menyasszonyok, akik ősz hajszál nélkül megszervezik a nagy napot, de kétségtelenül próbára teszi türelmünket a szervezés.

Tovább olvasom

Örömapa beszéd

Egy szülőnek életében legalább olyan nagy esemény a gyermekének esküvője mint a sajátja.

Sokszor ki is veszik a részüket a szervezésből, ott próbálnak segíteni ahol csak tudnak, hogy imádott csemetéjüknek és szívük választottjának olyan legyen a nagy napja amilyet csak szeretnének.

Tovább olvasom

diy

Jó tanácsok mielőtt belevágnál a DIY dekorációba

A saját kézzel készített dekoráció elkészítése igazi kaland, izgalom és a végén óriási öröm, hogy ezt mindet sikerült elkészíteni!

Segít megélni az esküvőre való készülés pillanatait, főleg akkor a pároddal ketten dolgoztok a közös célért. Akár közös csajos program is lehet, barátokkal vagy unokatestvérekkel, testvérekkel.

Tovább olvasom

Spórolási tippek az olcsó, de színvonalas esküvőért (ll. rész)

Az előző cikkünkben már írtunk néhány szuper költségcsökkentő tippet az esküvő szervezéshez, ebben a bejegyzésben pedig további tippeket olvashattok. Reméljük hasznos lesz számotokra, és Ti is a lehető legjobb áron valósítjátok meg álmaitok esküvőjét!

Tovább olvasom

Spórolási tippek az olcsó, de színvonalas esküvőért (l. rész)

Ha gyűrű került a kezedre, jegyes párként rögtön elkezdtek gondolkodni mikor szeretnétek egybe kelni, és ehhez mekkora összeg áll rendelkezésre.

Ha gyors fejszámolás után ez nem bizonyul elegendőnek a megálmodott esküvőre a párok általában spórolásba kezdenek, és egy-két évvel el is halasztják a nagy napot.

Tovább olvasom

Esküvői emlékkönyv típusok

Vannak, akik azt vallják elég emlék a fotó és videó a nagy napról. Mások viszont ragaszkodnak a kézzel fogható, tárgyi emlékhez amely az este folyamán készül el a kedves vendégek által. Amelyet menyegző után eltehet az ifjú pár és közös házas életünk folyamán vissza-vissza nézhetik azt. 

Valóban, igazán személyes, és kedves emlékként szolgálhat egy nagy album, amelybe a vendégeitek beleírhatják jókívánságaikat. Sőt, azt is hogyan érezték magukat az esküvőtökön. Másnap, és az évfordulókon pedig nagyon szórakoztató lehet néhány már spicces baráti szó, vagy megható a könnyeket fakasztó idős rokonok sorai.

Tovább olvasom

ajandek

Nászajándék ötletek a násznépnek

Igazán közeli ismerős esküvőjére nem biztos, hogy mindig fehér borítékban szeretnénk pénzt adni. Ha szoros kapcsolatunk van az ifjú párral, régóta jó barátaink vagy családtagunk házasodik jogosan merül fel a kérdés, hogy lehetne valami személyre szabott nászajándékkal meglepni őket?

Ha régi, erős kötelék fűz hozzájuk, és sok jó minőségű fotód is van róluk könnyű dolgod lesz ha egyedi, kézzel készített ajándékkal szeretnéd Őket meglepni.

Tovább olvasom

Lendülj formába a nagy napra!

Ha egy nő nincs megelégedve a testével általában az esküvőnk előtt szánja rá magát, és kezd el cselekedni azért, hogy megváltoztassa. Ez elég nagy motivációnak bizonyul a változáshoz. Azonban van néhány szempont amire figyelnünk kell a változtatás megkezdése előtt. Nézzünk néhány tippet a stresszmentes de sikeres menyasszonyi test formálásért!

Tovább olvasom