Bejegyzés

ajandekdoboz

Esküvői meghívó rendelés gyorsan

Akár friss menyasszony vagy akinek az ünnepek alatt az a bizonyos gyűrű rákerült az ujjára, akár tapasztalt szervező ara vagy és már csak a meghívók hiányoznak akkor reméljük hasznos lesz számotokra a következő cikk az esküvői meghívókról. Lássuk, milyen kivitelezési lehetőségeitek vannak ha már tudjátok milyen stílust és szöveget szeretnétek viszont látni.

Tovább olvasom

orokre

Esküvői videó meghívó

Ma már az esküvőknek egyre több apró részletét változtatjuk meg a hagyományoshoz képest.

A régi, tradicionális megoldás helyett sok területen új változatok jelennek meg és szépen lassan teret is hódítanak maguknak. Elég ha csak a talp alá valóra gondolunk. Anno el se tudták képzelni anyáink, hogy egyetlen egy ember a világ összes dallamát lejátssza egyedül.

Tovább olvasom

Esküvői e-mail cím előnyei

Az esküvői weboldal számtalan előnyét már kifejtettük egy korábbi bejegyzésünkben. Azonban van még egy dolog, ami szintén megkönnyítheti a dolgotokat az esküvőszervezés során. Akár weboldal mellett akár anélkül.

Bár ma már kis utána járással magatok is elkészíthetitek saját esküvői honlapotokat, a weblap készítő cégek pillanatok alatt megvalósítják elképzeléseiteket.

Tovább olvasom

Ki fizesse a szállást az esküvő idejére?

Igen kényelmetlen ugyanakkor kardinális kérdés, hogy egy vidéki, távoli esküvő esetén vacsora mellett kell-e szállást is biztosítani a vendégeink részére? Ha igen, akkor ki fogja finanszírozni? Az ifjú pár kötelessége kifizetni, a megannyi esküvői költség tetejébe?

A kérdés valamivel összetettebb annál, hogy rögtön rá tudjuk vágni a helyes választ.

Tovább olvasom

Mitől lesz jó hangulat az esküvőmön?

A nagy napnak a legfontosabb szereplői kétségtelenül Ti vagytok. Viszont nem elhanyagolandóak a körülmények sem, a számos rokon, barát akik mind azért vannak ott akkor, hogy az egybekeléseteket ünnepeljék közösen.

Bár Ti kértétek, és invitáltátok őket névre szóló meghívókkal. Mégis megérdemlik, hogy tekintettel legyetek rájuk az esküvő szervezés során.

Tovább olvasom

Munkatársak az esküvőn

Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy szereted a kollégáidat, jó a munkahelyi légkör és megoszthatod velük az esküvői előkészületek izgalmait akkor felmerül a kérdés, kit hívj meg közülük?

Mindenkit, vagy csak azokat akik közel állnak hozzád? Lakodalomra is vagy csak esküvőre legyenek hivatalosak? Hogyan közöljük úgy, hogy ésszerű anyagi keretek között maradjunk, de ne sértődjön meg senki.

Tovább olvasom

Esküvői pezsgőspohár nyomában

Életünk nagy eseményeinek ünneplésekor szinte minden esetben pezsgőt fogyasztunk. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, diplomaosztóról vagy éppen az esküvőnkről. A bizonyos igenek elhangzását követően az ifjú pár és a násznép üríti poharát az ünnepeltek egészségére.

Tovább olvasom

Süteménycsomag a távozó vendégeknek

Bár ma már egyre ritkábban számolnak a párok azzal, hogy a hazainduló násznépet egy kis karton dobozba csomagolt süteménnyel vagy torta szeletekkel illene hazaengedni.

Ma már inkább a kreatív köszönőajándékok készítése dívik. Pedig a kimaradt rántott falatok, húsok is csomagolásra kerülhetnének ahelyett, hogy az étterem dobja ki azt. Vidéken majdnem kötelező a kis kartondobozt a vendég kezébe nyomni távozáskor.

Tovább olvasom

ajandek

Nászajándék ötletek a násznépnek

Igazán közeli ismerős esküvőjére nem biztos, hogy mindig fehér borítékban szeretnénk pénzt adni. Ha szoros kapcsolatunk van az ifjú párral, régóta jó barátaink vagy családtagunk házasodik jogosan merül fel a kérdés, hogy lehetne valami személyre szabott nászajándékkal meglepni őket?

Ha régi, erős kötelék fűz hozzájuk, és sok jó minőségű fotód is van róluk könnyű dolgod lesz ha egyedi, kézzel készített ajándékkal szeretnéd Őket meglepni.

Tovább olvasom

Esküvői weboldal a virtuális szervező

Amíg igénybe nem veszitek az esküvői weboldal adta lehetőségeket el sem tudjátok képzelni mennyi előnye van, mennyire meg tudja könnyíteni a szervezést, a vendégekkel való kommunikációt. Nem csak a nagy nap előtt, de utána is! A következőkben körbejárjuk a témát, milyen rejtett lehetőségek rejlenek még benne.

Tovább olvasom