Bejegyzés

Lovas esküvő

Elsősorban a kreatív fotózáson szoktak helyet kapni, hiszen megjelenésükkel nagyon karakteressé teszik a képeket.

Igazi lovas menyasszonyok és vőlegények pedig teljesen természetesen tudnak velük pózolni. Így téve igazán hangulatossá a képet.

Tovább olvasom

diy

Jó tanácsok mielőtt belevágnál a DIY dekorációba

A saját kézzel készített dekoráció elkészítése igazi kaland, izgalom és a végén óriási öröm, hogy ezt mindet sikerült elkészíteni!

Segít megélni az esküvőre való készülés pillanatait, főleg akkor a pároddal ketten dolgoztok a közös célért. Akár közös csajos program is lehet, barátokkal vagy unokatestvérekkel, testvérekkel.

Tovább olvasom

Virágfal háttér esküvőre

Életünk legszebb napjáról fontos, hogy a lehető legjobb képek készüljenek. Hiszen még nagyon sokáig fogunk bennük gyönyörködni. Ehhez pedig elengedhetetlen egy kiváló fotós szakember, de a stílusos, elegáns háttér és a Ti fülig érő mosolyotok is fontos összetevője a nagyszerű fotóknak.

Tovább olvasom

Esküvői csuklódísz nem csak koszorúslányoknak

Egyre divatosabb a nyakláncok, fülbevalók mellett a színes virágokkal díszített selyemszalag vagyis csuklódísz a fiatal lányok körében.

Elsősorban a szerencsés koszorúslányok kapnak ilyen díszt az egyen koszorúslány ruhát ezzel megkoronázva. Így még nagyobb egységben tündökölhetnek a hölgyek. Hiszen látványos, trendi és jóval barátibb ára van, mintha minden egyes koszorúslánynak virágcsokrot kellene köttetni.

Tovább olvasom

Régi, mégis új: sátras esküvő

A régi időkben nehéz volt elképzelni egy nem sátras esküvőt. Ma már nehéz elképzelnünk egy sátorban megrendezett lakodalmat, hiszen mindenki csodaszép kastélyokban, hotelek rendezvényházak épületébe szervezi a nagy napját.

Mégis egyre inkább vonzza a fiatalokat a régi módi. A nagy méretű sátrak felállítása a pázsiton. Közel a természethez, mégis ünnepi hangulatban ünnepelni lágy fényekkel, mesebeli dekorációval fantasztikus látvány tud lenni.

Tovább olvasom

Esküvői autó saját kezűleg díszítve

Az elején amikor az esküvői költségeit kalkuláljuk, általában nem számolunk a menyasszonyos autó díszítésével. Valahogy nem jut eszünkbe első körben mint a torta vagy a meghívók.

Mégis, ha néhány héttel a nagy nap előtt ráeszmélünk, hogy még mindig nincs elintézve kisebb pánik törhet ránk, ki fogja feldíszíteni? Mikor? Milyen legyen, és mennyibe fog ez kerülni?

Tovább olvasom

Variációk dobócsokorra

A ceremóniát követően de még vacsora előtt szokott sor kerülni a menyasszonyi csokor eldobására. A hajadon barátnők, rokon lányok gyűlnek össze és várják csillogó szemekkel, vajon melyikük kapja el a menyasszony virágcsokrát ezzel megjósolva ki megy férjhez legközelebb.

Mára már erre is különböző hagyományok alakultak ki.

Tovább olvasom