Esküvői autó saját kezűleg díszítve

Az elején amikor az esküvői költségeit kalkuláljuk, általában nem számolunk a menyasszonyos autó díszítésével. Valahogy nem jut eszünkbe első körben mint a torta vagy a meghívók.

Mégis, ha néhány héttel a nagy nap előtt ráeszmélünk, hogy még mindig nincs elintézve kisebb pánik törhet ránk, ki fogja feldíszíteni? Mikor? Milyen legyen, és mennyibe fog ez kerülni?

Már csak hab a tortán, hogy a drága menyasszonyi csokor és dobó csokrok miatt fizetendő összeget jóval megdobja az autódíszítés ha ezt is a virágkötőre bízzuk. Ha ezt a megoldást választjuk, meg kell szervezzük, hogy az autó időben kerüljön a virágos szakember kezei közé. Ne túl korán hiszen ha sokáig állnak a motorháztetőn a virágok hamar elhervadhatnak, de nem szabad túl későre sem hagyni, hiszen minden menyasszony rémálma egy autó díszítés miatti késés az esküvőnkön!

Ezt elkerülendő, te gondolkodj előre az autóval kapcsolatban!

Legalább egy hónappal a menyegző előtt válasszátok ki, milyen autót szeretnétek, egyeztessetek a kölcsönzővel vagy azzal a kedves rokonnal akitől kölcsön szeretnétek kérni.

Következő lépésként fixáljátok le ki lesz a sofőr, hogyan kerül hozzátok az autó, és ha odaadja Nektek, ő mivel fog közlekedni. Akár cserélhettek is járművet erre az időre. Végül pedig találd ki pontosan milyen dekorációt szeretnél, és mi az ami az adott gépkocsin megvalósítható, mi az a színkombináció ami illik hozzá, hogyan helyezzük el úgy, hogy ne takarja el a márkajelzést sem.

 Ha megvan a szervezés, a dekor ötleteket is kitaláltad kezdődhet az anyag beszerzés. Mérd le mekkora szatén, vagy egyéb anyagra lesz szükséged masnik, pompom-ok készítéséhez. Ha virágkompozícióra, vágott virág fejekre vagy selyem virágokra is szükséged lesz, lehetőleg olyat válassz, ami nagyobb méretű, látványos és élénk színű. Hiszen az apró virágok könnyen elvesznek az autó tetején.

A kötöző anyagot, mint damil, spárga tapadókorongot is előre szerezd be, ha van időd teszteld le a korongok tapadását, rögzíts fel otthon vele valamit, és figyeld meg mekkora súlyt tart meg. Így elkerülheted az utolsó pillanatban történő vadászatot a nagyobb, erősebb korongra. Ne csak az autó orrára tervezz, az ajtónyitók, és visszapillantó tükrök dekorációját is találd ki!