Esküvői ékszer, mely örök emlék marad

Az esküvőszervezés nem egyszerű feladat, rengeteg apró részlet van, amit figyelembe kell venni.

Ilyenek például az ékszerek, melyet a menyasszony és adott esetben a koszorúslányok fognak viselni. Nem egyszerű ezeket kiválasztani, ugyanis passzolnia kell a ruhák színéhez, fazonjához, és az sem árt, ha viselőjének a tetszését is elnyeri. Mi most szeretnénk bemutatni nektek egy olyan alternatívát, ami ezeknek a kritériumoknak megfelel, sőt még külön jelentéssel is bír. Az ásványokról már régóta tudjuk, hogy gyógyító hatásúak és pozitív energiát árasztanak. A karkötő webáruházban számtalan ékszer áll rendelkezésre, melyekből szemezgethetünk.

Először engedjétek meg, hogy ejtsünk pár szót az ásványokról, melyekből a karkötők készülnek. A mi tetszésünket a hegyikristály nyerte el legjobban, ez a 12 mesterkristály egyike. A hagyományok szerint megvéd a démonoktól, és nyugtató energiával is rendelkezik. A webáruházban található olyan, melyet angyal medál díszít. Az egyik változata teljesen fehér, így a menyasszonynak tökéletes választás lehet, a másik kettő kék, illetve rózsaszín kristályokkal van kombinálva. https://karkoto-webaruhaz.hu/termek/angyal-medalos-feher-asvany-karkoto/

A másik karkötő, ami szerintünk nagyon passzolna az eseményhez, az a szitakötős. Kevesen tudják ugyan, de a szitakötő sok kultúrában spirituális szimbólum. Néhányan úgy tartják, hogy ezek a rovarok a tündérek üzeneteit hozzák magukkal. Jelképei a fénynek, a harmóniának és a változásnak. https://karkoto-webaruhaz.hu/termek/szitakoto-medalos-roppantott-hegyikristaly-karkoto/

Ezeken kívül is rengeteg félét találtok még természetesen az oldalon, nézzetek körbe, biztosan megtaláljátok az alkalomhoz illőt.

 

Hogy miért is jó az egyen karkötő?

Azt leszámítva, hogy a fotókon jól mutatnak az egységes karkötők, más oka is van, amiért érdemes ezt az opciót választani. Gondoljatok csak bele, ezek az ékszerek nem csak egyszer használatosak. Az esküvő után is bármikor felvehetitek őket, és akárhányszor rátéved a tekintetek a csuklótokra, elöntenek majd titeket a csodálatos nap emlékei. Ezek a karkötők szimbolizálhatják az összetartozást, a koszorúslányokét és a menyasszonyét. Lesz valami, ami csak a tiétek, a köztetek lévő köteléket jelképezi, és nem csak a doboz mélyére rejtett ültetőkártyák maradnak meg tárgyi emlékként az esküvőről.

A tárgyak sokszor különös jelentéssel bírnak, főleg akkor, ha számunkra fontosak. Pontosan ezért, ha megtalálod a karkötőt, ami megszólít és ezt viseled majd a Nagy Napon, függetlenül attól, hogy hiszel-e a kristályok pozitív energiájában, el fog tölteni a jó érzés, ha ránézel, mert valamiért ezt választottad.

 

Reméljük sikerült egy új szemszögből bemutatnunk Nektek, hogy milyen jelentéssel is bírhatnak az esküvői ékszerek.