Esküvői holmik sorsa nagy nap után

Esküvőről megmaradt tárgyak amelyeket tulajdonképpen csak a nagy napon tudsz használni.

Épp ezért vásároltad meg őket, egyszer van ilyen az életben, most az egyszer kell ezekre beruházni. Nagy izgalommal gyűjtögetjük az ereklyéket amelyek majd az esküvőn lesznek felhasználva.

Végül eljön a nagy nap. Készülődés, fotózás, ceremónia, gratuláció, tánc, vacsora, lakodalom és máris eljött a másnap. Várjátok az menyegzőn készült fotókat, videókat a szakemberektől. Örömmel gondoltok vissza minden pillanatára, és boldogan nézitek át a rengeteg nászajándékot amelyet a vendégeitektől kaptatok.

Azonban mi lesz az autó dísszel, szebbnél szebb asztal díszekkel amelyeket saját kezűleg készítettél vagy te magad vásároltál?

A feliratokkal, egyéb kreatív elemekkel amelyeket a kreatív fotózáshoz használtatok fel. Ez mind mind olyan tárgy amelyet még sok házasulandó pár felhasználhatna a nagy napján.

Ha már nincs ezekre szükséged és nem jönne rosszul az a néhány ezer forint amennyiért eladhatod őket, akkor ne habozz. Amennyiben a baráti körödben van olyan ember aki most tervezi a menyegzőjét szerencsés vagy.

Így gyorsan gazdára találhatnak az esküvői holmik. Viszont ismerősök híján sem fognak rád maradni, a facebook-on már több ilyen tematikájú csoport is létezik. Börzék ahol eladásra bocsájthatod esküvői kiegészítőidet és hamar le is csapnak a még készülődő arák.

Sőt, nem csak kiegészítőket, de saját menyasszonyi ruhát is értékesíthetsz. Így más menyasszonynak is legalább akkor örömet okozhat a gyönyörű ruhád mint Neked.