Esküvői meghívó rendelés gyorsan

Akár friss menyasszony vagy akinek az ünnepek alatt az a bizonyos gyűrű rákerült az ujjára, akár tapasztalt szervező ara vagy és már csak a meghívók hiányoznak akkor reméljük hasznos lesz számotokra a következő cikk az esküvői meghívókról. Lássuk, milyen kivitelezési lehetőségeitek vannak ha már tudjátok milyen stílust és szöveget szeretnétek viszont látni.

Sőt, sokszor az sem baj ha nincs konkrét elképzelésetek. A meghívó készítéssel foglalkozó webáruházak a szebbnél szebb kész sablonjaikkal, kész szövegekkel, mintákkal, idézetekkel viszonylag gyors segítséget nyújtanak, és pillanatok alatt megtalálhatjátok az igazit, ami igazán Hozzátok illik. Szóval ne essetek kétségbe, ha nincs eredeti ötletetek ma már hamar igazán kreatív kártyákat rendelhettek néhány kattintással.

Ezzel pedig fel is fedtük az első és legelterjedtebb lehetőségét a meghívók beszerzésének. Természetesen élőben is tudtok választani, megrendelni nagyobb papír írószer boltokban, kreatív üzletekben.

Mégis, ma már a legkényelmesebb ha otthon a karosszékből tájékozódunk a meghívó gyártással foglalkozó cégekről, kínálatról.

Mivel viszonylag értékes nyomtatásról van szó, -na meg életetek legfontosabb eseményének meghívójáról- bevett gyakorlat a gyártók körében, hogy a végleges rendelést megelőzően elküldenek számotokra egy prototípust postán. Esetleg idő szűkében lefotózzák a kinyomtatott terméket és megvárják a jóváhagyásotokat mielőtt kezdetét venné a sokszorosítás.

Ezáltal garantálva, hogy az elkészült darabok épp olyanok legyenek, amilyennek elképzeltétek. Ha pedig módosításra szorul valamelyik része, még időben tudjátok jelezni azt.  

Az árakat tekintve, természetesen határ a csillagos ég. Az egyik legfontosabb tényező az ár kalkulációnál, hogy papír alapút, kémcsöveset, esetleg fa dobozzal díszített változatot választotok. Illetve nyilván a mennyiség is fontos szorzó lesz. Gyors esküvői meghívó kutatásunk alapján egy karton papírból álló meghívó készíttetést már akár 180 ft/db áron is megúszhattok.

Viszont átlagosan, egy kicsit különlegesebb meghívó esetén 500 forint körüli összeggel kell számolnotok. Tehát egy 50 fős lakodalom esetében minimum 20-30 000 forintot kell rászánnotok. Azonban ha valami különlegesebbre, igazán extra megoldásra vágytok, a korábbi bejegyzésünkben bemutattuk Nektek az online, videó meghívó készítést is. Bátran vágjatok bele és invitáljátok vendégeitek online, nem mellesleg környezetbarát módon!

Akár megbízással valósulnak meg az esküvői meghívóitok, akár inkább videóval vagy saját készítésű kártyákkal oldjátok meg, reméljük a fenti bekezdések segítségetekre voltak az esküvői készülődés során.