Esküvői szolgáltatók étkeztetése

Ha életetek legfontosabb napjáról van szó, amikor a szerelmeteket ünneplitek érthető módon a lehető legjobb, legszebb keretek között szeretnétek megtenni.

Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy olyan szolgáltatókkal egyezzetek meg akikben megbíztok. Biztosak vagytok bennük mint emberben, és a szakértelmükben is. Többször találkoztok velük, ennek során pedig igazi bizalmi viszony alakul ki.

Főleg ceremóniamesterek, esküvőszervezők tekintetében. Sokszor hónapokon át rendszeresen egyeztettek, tanácsokat kaptok tőlük, próbálnak ott segíteni ahol tudnak. Ti pedig feltehetőleg szerencsés embereknek érezhetitek magatokat, hogy ilyen nagyszerű szolgáltatókra tettetek szert. Majd eljön a nagy nap. Veletek együtt korán ébrednek, kiöltöznek és egész nap, csak nem 12 órákat dolgoznak, ráadásul hétvégén.

A legjobb tudásuk szerint végzik munkájukat, hogy Nektek valóban életetek legszebb napjában legyen részetek a szeretteitekkel, barátaitokkal együtt.

Az egész napos pörgés után pedig nem csak Nektek és a násznépnek de nekik is felüdülés egy kis pihenés, étkezés a vacsora asztalnál. Amikor egy kis időre csend lesz mert mindenki elfogyasztja a ételét, és erőt gyűjt a reggelig tartó mulatozáshoz. .

Szolgáltatóként kifejezetten kényelmetlen az a szituáció, amikor a lakodalmas helyszínen majd 100 ember vacsorázik egyszerre azonban Neki senki nem terített meg. Holott ő az aki egész nap erejét nem kímélve dolgozik amíg mindenki más szórakozik. A hétköznapokban a munka közben mindnyájan megéhezünk. Miért várjuk el egy esküvői szolgáltatótól, hogy étkezés nélkül folytassa a munkát hajnalig?

Természetesen nem arról van szó, hogy számukra külön gourmet vacsorát és italt kell biztosítanunk. Kérhetünk külön szolgáltatói menüt  barátibb áron. Teríthetünk külön számukra egy sarokban vagy szomszédos teremben, ez már mellékes kérdés. A lényeg, hogy ők is ételhez jussanak, és elegendő mennyiségű hideg üdítőhöz, vízhez.

Amellett, hogy kedves gesztus rájuk is gondolni, és megvendégelni őket ők is hálásak lesznek. Köszönetük, hálájuk úgy fog megmutatkozni, hogy több energiájuk és legfőképp kedvük lesz dolgozni számotokra az éjszaka során. Nagyobb lelkesedéssel, kedvvel folytatják a munkát, amiből egészen szuper dolog fog kijönni.

A videóstól fantasztikus kisfilmet kaptok, a fotós a legszebb pillanatokat fogja elkapni. A vőfély fergeteges hangulatot csinál, a zenészek vagy a dj pedig olyan talpalávalóról fog gondoskodni, hogy nem fogjátok tudni leülni mert folyamatosan táncolni akartok a jobbnál jobb zenékre.

Jól hangzik igaz? Reméljük elég érvet sorakoztattunk fel ahhoz, hogy meggyőzzünk Benneteket a szolgáltató étkeztetés fontosságáról. Legyünk empatikusak, mert megéri. Kölcsön kenyér vissza jár, és cserébe színvonalas szolgáltatást fogunk kapni.