Esküvői videó meghívó

Ma már az esküvőknek egyre több apró részletét változtatjuk meg a hagyományoshoz képest.

A régi, tradicionális megoldás helyett sok területen új változatok jelennek meg és szépen lassan teret is hódítanak maguknak. Elég ha csak a talp alá valóra gondolunk. Anno el se tudták képzelni anyáink, hogy egyetlen egy ember a világ összes dallamát lejátssza egyedül.

Ma már teljesen általános, hogy több tagú zenekar helyett dj-t kérünk fel, hogy zenét szolgáltasson a hajnalig tartó bulihoz. Továbbá a világító menyasszonyi ruha, flash mob és még számos újítás vált általánossá napjaink menyegzőin. Ilyen új ötletek jelentek meg a meghívók tekintetében is.

Régen a hófehér, hajtogatott csipke szélű meghívók voltak a szokványosak. Míg ma már egészen modern, letisztult hatásúak számítanak a legszebbnek, vagy akár laza stílusban is elkészíthetjük jegyes fotókkal fűszerezve. Ha pedig egészen extravagánsra vágyunk készítsünk tekercseket melyeket kémcsőbe rejtünk.

Ha pedig ennél is különlegesebb, korszakalkotóbb meghívóval szeretnénk megörvendeztetni magunkat és vendégeinket, akkor készítsünk videó meghívót. Akár házilag elkészíthetjük a kisfilmet, de egy szakember segítségével igazán nagyon profi fél perces meghívót készíttethetünk. Ezzel le is tesztelve az illető hozzáértését ahhoz, hogy a nagy napról összefoglaló videó készítésével is megbízzuk-e.

Egy biztos, ha igazán egyedi és különleges meghívót szeretnétek ami csak rólatok szól, és nem egy idegen tervezte, akkor a videó készítés egy szuper ötlet.

Mutatunk is egy példát, ilyen vagy ehhez hasonló kisfilmnek csak is a képzeletetek szabhat határt. Vehetitek komolyra és romantikusra a hangulatát, de a linkhez hasonló bohókás stílus is nagyon elbűvölő lehet. A lényeg, hogy Titeket jól tükrözzön. Azt mutassa be, ti milyenek vagytok együtt, mutathattok részleteket az esküvőből is, például a helyszínen is forgathattok néhány részletet, de akár a készülődés mozzanatait is bemutathatjátok.

Ti hogyan készültök a nagy napra? Egy ilyen 1 perces filmben jól átadhatjátok milyen típusú menyegző lesz a Tiétek, hogyan készüljön a násznép. Jól kitűnhet belőle, hogy ez egy grandiózus nagy létszámú bál lesz, vagy egy kicsi, meghitt házasságkötés a természet lágy ölén.