Fagyi az esküvőn? Így tálaljátok!

Az esküvői tortán kívül is szeretnétek még édességet az esküvőre? Rengeteg desszert közül válogathattok! Ott van a fánk, a macaron, milliónyi süti és pohárkrém, mi most mégis egy olyan finomságot ajánlunk, amit mindenki szeret, mégsem gyakori az ilyen eseményeken. A fagyitól azért tartanak sokan, mert hamar elolvad és nehéz tálalni. Viszont rengeteg előnye is van, hiszen számtalan ízben kapható, így biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót. Hadd mutassunk most nektek néhány alternatívát a fagylalt felszolgálására!

Fagyipult

Akárcsak a koktélok esetében a fagyinál is állíthatunk egy pultot, ahol mindenki olyat választhat magának, amilyet csak szeretne.

Fagyiskocsi esküvő

Torta fagylaltból

Ez egy tökéletes megoldás arra, ha kicsit különlegesebb esküvői tortát szeretnél. Ezerféle szín, íz és dísz teheti csodálatossá ezt a tortát.

Fagyitorta

Italok fagyasztva

Nyári esküvőkön kifejezetten jólesnek a vendégeknek a finom hűsítők. Fagyassz le gyümölcslevet, vagy üdítőket, adj hozzá néhány gyümölcsöt és már kész is!

Fagyasztott ital

Fagyiszendvics

Egy újabb különlegesség, amelyik nem fordul elő minden esküvőn. Puha piskóta vagy nápolyi közé töltött hideg fagyi. Tuti nyerő!

Fagyiszendvics

Fagyasztott málnás csoki csoda

Vendégeid biztosan mind a tíz ujjukat megnyalják, ha egy ilyen ínyencséget szolgálsz fel nekik. Kívül roppanós étcsoki, belül pedig hideg málna, kívánhatnának ennél jobbat?

Málnás csoki fagyi

A lehetőségek tárháza pedig hatalmas. Mindenképpen érdemes kipróbálni nyári esküvőkőn, hiszen ilyenkor mindenkinek jól esik egy kis lehűlés. 😉

 

Képek forrása: Pinterest