Futás az esküvő előtt? Mindenképp!

A futásnak köztudottan számos jótékony hatása van az emberi testre, nemtől és kortól függetlenül. Mindegy, hogy rendszeres futók vagyunk vagy csak hétvégente járunk le, akkor is csak egy laza kocogás erejéig. A lényeg, hogy felvesszük a cipőt és elindulunk, ez már elég ahhoz, hogy valamilyen reakciót kiváltsunk testünkből. 

Természetesen nem mindegy, hogy milyen intenzitással végzed, hetente hány alkalommal, és mennyi idős korban kezded el. Viszont esküvőre készülő menyasszonyként ez az egyik legjobb módja annak, hogy formába lendülj mind szellemileg mind fizikailag. Bizony, a testedre gyakorolt hatás mellett nem elhanyagolható, hogy lelkileg is óriási segítség egy esküvőszervezéstől stresszes menyasszony számára.

Az a tény sem elhanyagolható, hogy a nagy nap előtt senki nem kíván magának újabb kiadásokat. Hiszen így is kellően nagy anyagi megterhelés lesz a szolgáltatók kifizetése, bevásárolások, kölcsönzési díjak teljesítése. Ennek tetejébe egy menyasszony sem szívesen költene még kondi bérletre, személyi edző borsos óradíjára.

Sőt, sok más mozgásformával ellentétben, itt nem kell társat keresned hozzá, mint a tenisz vagy a squah esetében. Nem kell egy párás, kicsi aerobic teremben nyomorognod sok idegen emberrel együtt. Ehhez csak, és kizárólag te kellesz és egy jó cipő. Ingyen, a friss levegőn futhatsz.

Nyilván itt sem maradhat el a helyes, rendszeres étkezés amelyhez egy korábbi bejegyzésünkben adtunk számotokra tippeket, kedves arák. Most viszont arra fogunk titeket buzdítani, hogy fussatok! Minden kezdet nehéz, sokan nehezen veszik rá magukat az első alkalommal.

Mindig van jobb, fontosabb dolga az embernek. Viszont ha egyszer belekóstolsz, és meglátod milyen fantasztikus hatása van, legközelebb nem lesz kérdés, hogy elindulsz-e futni. Ezt garantáljuk!

Ha te is olyan ruhát szeretnél felvenni a nagy napon amilyet csak szeretnél, és nem a kényelmetlen hasleszorítóval szeretnél küszködni akkor ne habozz tovább!

Melegíts be helyesen, tűzz ki magadnak célt, fuss, és nyújts megfelelően. A teljesítményed méréséhez pedig ma már rengeteg futó applikáció közül választhatsz amely az edzés végén megmutatja Neked mennyi idő alatt, mennyit, milyen gyorsan futottál.

Nem csak a fogyásban, alakformálásban fog Neked segíteni. Jó lenne kevesebbet stresszelni a szolgáltató kiválasztáson, ugye? Leszokni végre a cigiről, megnyugodni kicsit és nem nyomasztani magad. Több önbizalommal elmenni a menyasszonyi ruha próbákra, és szépnek látni magad a tükörben. Ha ezek a gondolatok ismerősek Neked, és szívesen megszabadulnál tőlük, akkor most eláruljuk a titkot, hogyan küzd le őket. Menj el futni!