Kétrészes menyasszonyi ruha

Menyasszonyként az esküvőre való készülődés egyik legfontosabb kérdése a menyasszonyi ruha. A gyerekkori álom esküvőhöz két ember kell.

Ha  már megvan az igazi a következő lépés, hogy a ruhák között kell megkeressük az igazi darabot ami méltó arra, hogy kimondjuk benne a boldogító igent. Hiszen szerencsére ma már menyasszonyi ruhák széles választékából tudunk válogatni.

A legtöbb ara figyelembe veszi az aktualitásokat, elismert ruha tervezők által diktált trendeket mind színeket mind fazont tekintve. Mindemellett persze a saját stílusunk, ízlésünk sem elhanyagolható tényezők. Ahogyan a külső szemlélők véleménye sem, akiket magunkkal viszünk a szalonokba ruha próbák idejére.

    

Napjainkban pedig kijelenthetjük, hogy teret hódított magának a lazaság az esküvőkön.

Ezért is lehet, hogy régen el se tudták képzelni, hogy a menyasszony hasa kivillanjon a ruhájából. Azonban a mai esküvőkön kifejezetten elterjedt lett a kétrészes ruha, mely könnyedséget, szexi megjelenést kölcsönöz.

Általában egy csinos, feszes topból és egy habos babos vagy épp lenge hosszú szoknyából tevődik össze. Elsősorban nyári, kora őszi menyegzőkre lehet a legjobb választás a téliekkel ellentétben. A bohókás, lezser hatás érdekében pedig válasszatok virágkoszorút kiegészítőként!

Ha nem is rögtön csípő villantó ruháról álmodozunk, de kétrészes hatás rabul ejtett akkor is bátran döntsünk mellette. Hiszen a kettő nem zárja ki egymást. Akár a hófehér és ekrü nászával létrehozhatjuk a kettős hatást. Akár egy övvel megbontott hosszú ruha is megtestesítheti a két darabos hatást.

    

Reméljük a képekkel, ötletekkel segíteni tudunk számotokra kialakítani az elképzeléseiteket, milyen menyasszonyi ruha lenne számotokra a megfelelő. Akár szimpatikus számotokra a fenti darabok, akár nem egészen biztos, hogy tündökölni fogtok az esküvőtökön. Aki különböző blogokon, fórumokon tájékozódik és ötletet gyűjt biztosan nem fog rosszul dönteni a ruha kérdésben, ez egészen biztos. Legyetek merészek, és tájékozódjatok folyamatosan!

Képek forrása: pinterest.com