Lovas esküvő

Elsősorban a kreatív fotózáson szoktak helyet kapni, hiszen megjelenésükkel nagyon karakteressé teszik a képeket.

Igazi lovas menyasszonyok és vőlegények pedig teljesen természetesen tudnak velük pózolni. Így téve igazán hangulatossá a képet.

    

Nem véletlen kérik a fotós szakembereket, hogy a fotózásra hozzatok olyan dolgokat amelyek hozzátok kötődnek, amik egyedivé teszik a fotósorozatot.

Nos, ha lovat biztosítotok a fotózáshoz, kétségtelenül különleges képek fognak rólatok készülni. Legyen szó esküvői kreatív, vagy jegyes fotózásról.

Sőt, a pacikra nem csak fotózás erejéig érdemes számítani. Vegyétek fontolóra a lovas hintóval való érkezést templomból vagy házasság kötő teremből a lakodalmas helyszínre. A modern masnival díszített menyasszonyos kocsi helyett válasszatok vintage, virágokkal díszített romantikus lovas kocsit. Aligha lehetne ennél hangulatosabb, szebb bevonulást szervezni.

    

A lovakkal való fotózás a természet közelsége főként olyan párok számára az ideális akik nincsenek hozzászokva a kamera jelenlétéhez. Így a növények, állatok közelsége kicsit oldhatja hangulatot, komfortosabban érezhetitek magatokat. Így természetesebb képek születhetnek mintha egy műteremben erőltetnétek a mosolygást.

Sőt, ha igazi lovas menyasszonyként járulsz oltár elé, érkezz dáma nyeregben. Lépdelj igazi drámai stílusban az esküvői videótokon és légy a lovak koronázatlan királynője a képeken. Ehhez érdemes összehangolni a menyasszonyi ruha stílusát, hosszát de megéri a fáradozást hiszen egészen elképesztő fotók készülhetnek rólad.

    

Képek forrása: pinterest.com/