Tökéletes menyasszonyi smink tippek

Nőként rajongunk a szép hajkoronáért, a lenyűgöző sminkekért, a cipőkért, és mindenért ami csajos.

Igazi endorfin forrás egy-egy csinos magassarkú, vagy cuki felső vásárlása. Hasonlóképpen vagyunk ezzel akkor is ha esküvőre készülünk. Sőt, ilyenkor tudunk leginkább bezsongani, hogy megtaláljuk a legszebbet, a legcsillogóbbat és abban tündökölhessünk az esküvőnkön amire már olyan rég vártunk.

A ruhához, esküvő stílusához illő smink kiválasztása legalább olyan fontos tényező, mint “A ruha” megtalálása. Hiszen egy életen át fogod időnként visszanézegetni az esküvői fotókat, videókat.

Igazi rémálom lenne ha ezeken olyan rúzs vagy alapozó lenne rajtad ami nem is illik hozzád, nem éreznél tökéletesnek, nem mutatna jól a fotókon. Nem szabad megbánnunk semmit az esküvővel kapcsolatban. Ezért is készülünk fel rá legalább egy de inkább másfél évvel előre.

Most nézzük meg, mit tehetsz Te magad a tökéletes menyasszonyi smink érdekében.

A legfontosabb, hogy ápolt arcbőrrel érkezz a sminkesedhez. Sem a túl zsíros, sem a túl száraz arcbőr nem kedvez a tartós smink elkészítésének. Bármelyik típusba is tartozol, kezeld rendszeresen, hidratálj és tonizálj. Így nem csak a bőröd, de a sminkesed is hálás lesz Neked amiért ilyen gondosan ápoltad arcodat.

Tájékozódj előre a menyasszonyi smink stílusokról, trendekről. Ha fogalmad sincs mit szeretnél a sminkes dolgát is megnehezíted, lassan haladtok és korántsem garantált, hogy a végeredmény elnyeri majd a tetszésed. Ezért érdemes előre inspirálódni.

Ne csak menyasszonyi ruhákról nézegess ezer meg ezer képet, hanem sminkekről is. Mentsd le ha valamelyik megtetszik, már ilyen tartalék képekből is jóval könnyebb lesz megálmodni a hozzád illő menyasszonyi sminket.

Ha már találtál egy szimpatikus sminkes szakembert, és megvolt a próba smink is, ne légy rest kikérni mások véleményét is róla. Több szem többet lát, érdeklődj fotóstól, barátoktól, olyan emberektől akikben megbízol, hogy tetszik-e nekik?

Ha te sem vagy biztos a dolgodban és mások sem érzik az igazinak ne törődj bele, kutass további sminkesek után. A próba smink még nem elköteleződés ne félj lecserélni a sminkesedet. Hiszen egy esküvői sminkkel biztosra kell menj. Nem elég a tartós hatás, a lehető legszebbnek is kell lennie.