Tökéletes szempilla esküvőre

Amint egy nő kezére eljegyzési gyűrű kerül, elkezd a nagy napról álmodozni.

A helyszín, torta, ruha, zenekar, menyasszonyos kocsi, dekoráció kiválasztása mellett a szépségápolásra is nagy gondot fordítanak. Az arák körében ma már az esküvői próba frizura és próba smink szinte kötelező program a menyegző előtti hetekben.

A legszebb, legtökéletesebb ugyanakkor tartós sminkhez hozzátartoznak az igéző szempillák is.

Amelyekről időben kell gondoskodjunk, jóval az esküvő előtt. Fordulhatunk nagyobb márkák szempilla stylist-jaihoz, de a sminkes vagy kozmetikus is igyekszik elvégezni szempilla építő tanfolyamot a vendégek igényeinek kielégítése érdekében.

Bármelyiket is választjuk fontos, hogy szakemberhez forduljunk és egy ilyen nagy alkalom előtt ne otthon kezdjünk el kísérletezni mert többet árthat mint használna. Bár az előbbi megoldásnál jóval nagyobb költségekre számíthatunk, de így biztosan minőségi pillákat kaphatunk a pénzünkért. Azonban ez még önmagában nem elég a tökéletes eredményhez!

Nem csak a szempilla stylist munkája kell hozzá, hanem a te odafigyelésed is. Elengedhetetlen, hogy megfogadd a tanácsokat amelyeket a stylist-tól kapsz. Miszerint a ragasztást követően semmiképp nem érheti víz, és minden nap gondosan kell arcot tisztítani. Ilyen és ehhez hasonló számos betartandó szabály tartozik még a műszempillákhoz.

Sőt, a legjobb ha fél évvel előtte készíttetsz egyet, és kipróbálod mennyire kényelmes Neked, mennyire illik hozzád, a személyiségedhez. Illetve ha nem tetszik az adott ember munkája még mindig mehetsz más szakemberhez az esküvői pillák elkészíttetéséhez. Semmiképp ne ugorj bele a műszempillák világába az esküvőd előtti napokban ha azelőtt még soha nem használtál ilyet. Nem volna kellemes ha előző napokban derülne fény arra, hogy allergiás reakciókat vált ki belőled a pillák ragasztó anyaga.