Szemüveges menyasszony az esküvőn

A menyasszonyi ruhaszalonok, esküvői fotósok szinte minden esetben szemüveg nélküli gyönyörű arákkal promótálják magukat.

Ha végig gondolod, hogy hány szemüveges menyasszonyt láttál férjhez menni baráti körben vagy a rokonságban, akkor rájössz, hogy valóban elenyésző a szemüvegesek száma. Valamiért a szemüveg kimarad az esküvőszervezésből.

A legtöbb házasulandó valamiért egyből elutasítja, hogy a szemüvegben járuljon az oltár elé. Mivel ebben az esetben a szemüveghez kell, hogy válasszon ruhát, frizurát, de még sminket is. A szemüveg okozta bosszúságok és rengeteg szemüveghez igazodás miatt mindenki rögtön kontaklencse után néz. Ha még nem hordott elkezdi próbálgatni, utána nézni milyen típust szerezzen be a nagy napra. Azonban mi most épp az ellenkezőjére fogunk Titeket buzdítani.

Hiszen a szemüveg öltöztet, karakteres, és egyedi. A menyasszonyi ruhához illő kerettel viselve igazán nagyszerű összhatás érhető el, és ugyanolyan ámulatba ejtően szép leszel mint egy szemüveg nélküli.

Csupán némi figyelmességet igényel, hiszen a szemüvegedet érdemes ruhapróbára, ékszer vásárlásra, fátyol kereséshez magaddal vinned. Sőt, a fodrászodat is értesítsd, hogy szemüvegben vagy anélkül leszel-e. Ha pedig az előbbit választod feltétlen abban menj a  próbahaj készítésre.

Kényelem szempontjából mindkettő jó választás lehet, csak attól függ melyikhez vagy jobban hozzászokva. Ha az utóbbi években kizárólag szemüveget hordtál, és most kellene elkezdened a kontaktlencsét hordani és megtanulni vele együtt élni, valószínűleg jobb, ha a megbízható szemüvegnél maradsz, így biztosan nem érhet meglepetés.

Nem fogja jó kedvedet szegni a szem száradás, viszketés. Hiszen az áldozatos munkával felvitt menyasszonyi sminked igazi rémálom lenne elkenni azért, mert a szemedet kell vakargatnod a lencse kellemetlenségei miatt.

Amennyiben Te már régóta a kontaktlencsét hordók táborát erősíted könnyű helyzetben lehetsz. Maradhat a kényelmes lencse, és felhőtlenül élvezheted a nagy nap minden egyes percét. Azonban azt javasoljuk, hogy fontold meg a szemüveg viselését a kreatív fotózás idejére.

Ha eddig is az életed része volt, sok Rólad készült fotón rajtad van, akkor miért hagynád ki a fotózásból? A választott segítődet aki a fotózás során segédkezik Nektek, bízd meg, hogy néha figyelmeztessen és adja a kezedbe a szemüvegedet, hogy egyes pózoknál szemüveges és szemüveg nélküli képek is készüljenek.

Képek forrása: pinterest.com